Lyssna

Vi söker dig som vill hjälpa utsatta barn och familjer

Barn föds och växer upp under olika villkor. Visst är det självklart att alla barn borde få alla sina behov tillgodosedda. Men för några barn är verkligheten annorlunda. Av olika anledningar finns det barn som behöver stöd och insatser från Individ och familjeomsorgen för att utvecklas och må bra.

Vill du göra en insats för barn och ungdomar i Götene kommun som är i behov av extra vuxenstöd? I så fall kanske Socialtjänsten har ett uppdrag för dig. Socialtjänsten har behov av trygga, engagerade vuxna som kan tänka sig att vara kontaktperson, kontaktfamilj eller familjehem. Socialtjänsten har även behov av trygga engagerade vuxna som kan tänka sig att vara särskilt förordnad vårdnadshavare eller familjehem till ensamkommande flyktingbarn.

Vid intresseanmälan för uppdrag kommer du att genomgå en uppdragstagarutredning som, beroende på typ av uppdrag, är olika omfattande.

Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse för uppdrag vänligen kontakta Socialtjänstens familjeenhet. De nås via Socialtjänstens reception på telefonnummer 0511-38 61 60. Du kan även fylla i nedanstående intresseanmälan.

Välkommen att skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret och klicka på skicka. Intresseanmälan kommer som e-post till Socialtjänstens familjeenhet. De kommer att kontakta dig med anledning av intresseanmälan.Intresserad av följande uppdrag: * (obligatorisk)
Intresserad av uppdrag gällande: * (obligatorisk)Familjesammansättning: * (obligatorisk)


Relaterade sidor