Lyssna

Spektrum - en mötesplats för lärande

Skylt för spektrum

Spektrum är ett återanvändningscenter och en mötesplats för barn och pedagoger. Här ges möjlighet att möta rest- och spillmaterial från företag, material som inte står för rätt eller fel utan som uppmuntrar till nya kreativa möjligheter och utmaningar i det livslånga lärandet.

Vår vision

  • Vi vill skapa en plats där barnens lärprocesser är i fokus, där barnen erbjuds ett intelligent material som inte tvingar dem i en viss riktning utan som ställer frågor, lockar fram hypoteser och en önskan att experimentera.
  • Vi vill skapa en plats med material som lockar till teknik, kreativitet och mod att våga tänka utanför ramar och mallar. Ett material som inte står för rätt eller fel.
  • Vi vill skapa en plats för kreativa möten, ett rum där vi vill synliggöra, belysa och sprida lärande från våra förskolor, från pedagoger och från litteratur.
  • Vi vill skapa en plats där vi delar material, möbler, skapar en bredare materialkännedom, se nya möjligheter för att ta vara på och återbruka och skapa nytt.
  • Allt detta för att skapa hoppfullhet, varsamhet och hållbarhet i vårt samhälle Götene där barnen som samhällsmedborgare blir i centrum
QRkod till spektrums instagram

Instagram

Spektrum finns även på Instagram. Följ oss gärna!

Användarnamn: Spektrum_Gotene

Kontaktuppgifter

E-post:

anna.wanerstedt@edu.gotene.se

kristina.segerstig@edu.gotene.se

 

Besöksadress: Lundagårdsvägen 3, 533 72 Lundsbrunn

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!