Starta ditt företag

Har du en affärsidé som du vill förverkliga? Hör av dig till Nyföretagar­centrum redan idag!

Om du funderar på att starta eget företag och vill bolla dina tankar med någon som har erfarenhet av att driva företag och att vara en entreprenör, då ska du kontakta Nyföretagarcentrum.

Nyföretagarcentrum

Från Nyföretagarcentrum får du som är invånare i Götene kommun kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning. Tillsammans går vi tillsammans igenom din affärsidé, marknaden, marknadsföring, ekonomiska kalkyler, företagsform och gör en affärsplan.

Med vår erfarenhet och kompetens kan vi bistå med hjälp och stöd vid uppstarten av företag. Vi erbjuder individuell hjälp där vi bland annat går igenom din affärsidé, ekonomi och marknadsföring. Dessutom arrangerar Nyföretagarcentrum bland annat informationsträffar och starta-eget-kurser.

Kontakt

Eva Maria Friberg, nyföretagarrådgivare 
Boka tid för möte i Centrumhuset, Götene.
Telefon: 070-625 27 05
E-post: gotene@nyforetagarcentrum.se
Hemsida: www.nyforetagarcentrum.se/skaraborg (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Myndighetskontakt

Verksamt.se har samlad information och service från Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som funderar på att starta, ska starta, redan driver, vill utveckla eller ska avveckla ett företag.

Sidan innehåller information från Företagarguiden, verktyg och e-tjänster som underlättar för den som driver eller vill starta företag.

Hemsida: www.verksamt.se (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Företagslots

För att underlätta för blivande och nuvarande företagare i kontakten med myndigheter finns en företagslots. Företagslotsen svarar på frågor eller slussar dig vidare till rätt instans i alla ärenden som rör företagande.

Företagsluncher

Näringslivsföreningen och Götene kommun arrangerar Företagslunch varje månad, med undantag för januari, juli och augusti. Det är en öppen mötesplats för representanter för alla företag i Götene kommun, i alla branscher. Här finns tillfälle att fritt och otvunget diskutera aktuella frågor med kollegor, politiker och kommuntjänstemän. Arrangörerna informerar om olika projekt och nyheter och bjuder in olika talare.
Mer om företagsluncher

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!