Energi- och klimatrådgivningen

Götene kommun har gemensam energi- och klimatrådgivning med Skara, Vara, Essunga och Grästorp.

Amfiteater i stenbrottet vid Rustsäter

Företag, organisationer och privatpersoner kan kontakta oss för rådgivning. Förändringen innebär att man får en bredare kompetens att möta kundernas behov med. Med en stärkt energirådgivning kan arbetet med att nå kommunernas- och i slutändan Sveriges mål för energibesparing uppnås snabbare.

För företag kan ett besök innebära stora besparingsmöjligheter samtidigt som man stärker sin miljöprofil (Oftast är det lättare att tjäna pengar på energibesparing än att öka sin omsättning). Organisationer och privatpersoner kan på samma sätt få råd som leder till minskad energiförbrukning.

​Råd på vägen - inga beslut

Energi- och klimatrådgivarna ger dig råd och idéer om lämpliga åtgärder och genom sin kunskap inom energi- och klimatområdet. Beslut om val av energislag och åtgärd är alltid ditt eget.

Bygga nytt eller renovera

Låga driftkostnader för lokaler och boende betalar sig snabbt. Ni som ska bygga nytt, bygga ut eller renovera kan tjäna på att höra av er vid projekteringen så att ni får ett energieffektivt boende för framtiden.

Du kan även hitta information om energieffektivisering och energianvändning på Energimyndighetens hemsida (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Camilla Funke, energi- och klimatrådgivare
Telefon: 0511-325 77
E-post: camilla.funke@skara.se

Raéd Alwan, energi- och
Telefon: 0511-325 54
E-post: raed.alwan@skara.se

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!