Kontakta oss

I våra register med kontaktuppgifter kan du söka efter telefonnummer och e‑postadresser till verksamheter och anställda i Götene kommun.

I registret kan du söka på förnamn, efternamn, titel eller avdelning. De uppgifter som finns är telefonnummer, e-postadress, adress och information om när den du söker är anträffbar. Klicka på informationsknappen för uppgift om post- och besöksadress.

Om du inte vet vem du ska prata med

Om en person inte har något fast telefonnummer eller om du är osäker på vem du ska prata med så kan du ringa kommunens växel, de hjälper dig att få kontakt med rätt person.

Kommunen har också några funktionsbrevlådor. Skicka e-post till dessa när du inte vet vilken person du ska adressera din e-post till.

Välkommen också att kontakta oss via

Växeln

Telefon: 0511-38 60 00

Medborgarkontoret

Telefon: 0511-38 60 01
E-post: gotene.kommun@gotene.se
Fax: 0511-593 07

Ärenden som du kan få hjälp med i medborgarkontoret

Besöksadress

Centrumhuset
Torggatan 4
Götene

Postadress

Götene kommun
533 80 Götene

Tal- och tolktjänst

Västra Götalandsregionen tillhandahåller servicen Taltjänst till dig som har svårigheter att kommunicera i tal och skrift. Taltjänst är en tolkservice för dig med funktionsnedsättningar som rör röst, tal eller språk. Läs mer på Västra Götalandsregionens hemsida (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  

Tolk för andra språk

Tolförmedling Väst hjälper till med tolkningstjänster för olika språk. Läs mer på deras hemsida (nytt fönster)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!


Relaterade sidor