Kommunens diarium

Tidigare har du kunnat söka efter ärenden och handlingar i kommunstyrelsens diarium som har inkommit till kommunen fram till början av december 2019. Denna möjlighet försvinner från och med den 1 april 2020.

Anledningen till att funktionen tas bort beror på att kommunen har bytt till ett nytt diariessystem som inte kan visa handlingar på hemsidan på samma sätt som tidigare. Vi kommer istället att börja publicera handlingar och protokoll på hemsidan inom kort.

Gör så här

Välj kommunstyrelsens diarium i menyn för att söka efter ärenden. Du kan också söka efter handlingar genom att välja detta i menyn. Du kan även se veckans inkomna post.

Om du sedan vill läsa dokumentet eller handlingen i sig, ber vi dig vända dig till kansliet. Detta eftersom vi inte publicerar dokument från diariet på kommunens hemsida.

Det finns fler diarium för kommunens olika verksamheter, till exempel för nämnden för utbildning, kultur och fritid. I dagsläget kan du inte själv söka i dessa diarier. Du är dock välkommen att kontakta kansliet om du har frågor.

Mer information

Om du har frågor, kontakta kansliet.
Telefon: 0511-38 60 00
E-post: kommunstyrelsen@gotene.se

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!