Lyssna

UngDrive 2024

Götene kommun samarbetar med företaget UngDrive som hjälper ungdomar att starta sina egna sommarföretag. Nu är ansökan öppen för UngDrive 2024! För dig som går årskurs nio, första eller andra året på gymnasiet. Inga förkunskaper krävs!

Svartvit bild med tre personer i bakgrunden och en i förgrunden. Vänster om dem står texten "Starta företag i sommar" med informationstext nedan.  Förstora bilden

Ung drive. Klicka på bilden för att förstora.

Vi ger dig en kick-ass företagsutbildning och är tillsammans inställda på att ge allt för att inspirera och stötta dig att nå de mål du sätter upp; oavsett om det är att tjäna så mycket pengar som möjligt, få göra skillnad i utvecklingsländer eller att bli nästa globala IT-startup.

Vad är UngDrive?

Vi är ett nätverk av framstående unga företagare som tillsammans format UngDrive Academy till just den utbildningen som vi själva hade önskat oss när vi startade våra första företag. Kort och gott: Sveriges enklaste och roligaste sätt att testa på att starta eget!

Vi ger dig kunskaperna och ett startkapital på 1500 kronor. Sedan är det upp till dig och ditt företag att få pengarna att växa maximalt.

Så går det till

UngDrive startar i början av sommarlovet med en kick-off. Veckan innehåller spännande föreläsningar, workshops, säljträning, personlig coachning. Du få support hela sommaren av coacher och mentorer. Under ledning av coacher från näringslivet får man som deltagare hjälp att driva och tjäna pengar på eget företag under sommarlovet.

Ansök idag!

Är du ungdom och intresserad av att starta eget företag sommaren 2024? Då tycker vi att du ska ansöka!

Du ansöker till UngDrive sommaren 2024 via UngDrives hemsida.

Kontakt

Bobby Gradde, projektledare i UngDrive
Telefon: 070-57 16 693

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!