UngDrive 2021

Vill du som är mellan 15 och 18 år starta eget företag i sommar? Sök då till UngDrive i Götene kommun!

Sommarlovsentreprenör. Klicka på bilden för att förstora.

Sommarlovsentreprenör. Klicka på bilden för att förstora.

Vad är UngDrive?

Vi är ett nätverk av framstående unga företagare som tillsammans format UngDrive Academy® till just den utbildningen som vi själva hade önskat oss när vi startade våra första företag. Kort och gott: Sveriges enklaste och roligaste sätt att testa på att starta eget! Vi ger dig en kick-ass företagsutbildning och är tillsammans inställda på att ge allt för att inspirera och stötta dig att nå de mål du sätter upp; oavsett om det är att tjäna så mycket pengar som möjligt, få göra skillnad i utvecklingsländer eller att bli nästa globala IT-startup.

Vi ger dig kunskaperna och ett startkapital på 1500 kronor. Sedan är det upp till dig och ditt företag att få pengarna att växa maximalt.

Så går det till

UngDrive startar i början av sommarlovet med en kick-off. Veckan innehåller spännande föreläsningar, workshops, säljträning, personlig coachning. Du få support hela sommaren av coacher och mentorer.

Under ledning av coacher från näringslivet får man som deltagare hjälp att driva och tjäna pengar på eget företag under sommarlovet.

Anmäl dig idag!

Är du ungdom och intresserad av att starta eget företag sommaren 2021? Götene kommun samarbetar med företaget UngDrive som hjälper ungdomar att starta sina egna sommarföretag.

Nu kan vi berätta att ansökan för sommaren 2021 är öppen och det går bra att anmäla sig via länken, www.ungdrive.se.

Kontaktperson

Bobby Gradde
Projektledare, UngDrive
Telefon: 070 57 16 693

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!