Lyssna

Sommarjobba i Götene kommun!

Söker du efter ett meningsfullt och lärorikt sommarjobb? Då kan ett sommarvikariat i kommunen vara precis vad du letar efter. Som sommarvikarie i kommunen får du inte bara en chans att tjäna pengar och bygga upp din arbetslivserfarenhet, utan också möjlighet att bidra till samhället och hjälpa till att skapa en bättre vardag för människor i din kommun.

Är du student, senior, arbetssökande eller ungdom som söker efter ett sommarjobb? Då har du kommit till rätt plats. Här i Götene kommun finns det många spännande möjligheter för dig som vill jobba som sommarvikarie och få en värdefull erfarenhet av arbete inom den offentliga sektorn.

Sök våra sommarjobb!

Klicka på jobben för att läsa mer om dem. Sedan loggar du in och fyller i dina uppgifter och skickar in din ansökan.

För dig som är under 18

De flesta av jobben i listan är för de som är äldre än 18 år men några av jobben tar vi emot ansökningar från dig som är 16 år eller äldre.

Om du inte hittar något jobb i listan så kan du se om feriepraktik eller att starta eget med UngDrive kan vara något för dig.

Hur är det att jobba i Götene kommun?

Över 500 jobb hos flera arbetsgivare

I samarbete med näringslivsföreningen i Götene finns sidan www.gotenenaringsliv.se/sommarjobb som samlat över 500 sommarjobb från flera arbetsgivare runt om i kommunen!

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!