Lyssna

Boka platser till bions föreställningar

Platsbokning görs enklast genom att följa länken nedan och boka direkt. Du kan också kontakta Medborgarkontoret eller boka direkt i bion. Tänk på att boka i god tid så att du är säker på att få se filmen och får din favoritplats!

Boka direkt på internet

Översta raden på skärmen är närmast duken, de tre ljusgröna platserna till höger är rullstolsplatser och ska endast bokas för det. Det finns inga stolar där.

Boka plats direkt! (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Boka på medborgarkontoret i Götene

Välkommen in till medborgarkontoret i Centrumhuset där du kan köpa biljetter direkt eller boka plats. Öppet vardagar klockan 08.00-17.00. Du kan tyvärr inte använda biocheckar när du köper biljetter på Medborgarkontoret.

Har du möjlighet så är det rekommenderat att köpa ut biljetterna i Medborgarkontoret. Du slipper då stå i kö nere i bion utan kan komma när du vill innan filmen har börjat och sätta dig direkt på din plats.

Telefon: 0511-38 60 01

I bion

Kassan öppnar cirka 45 minuter innan föreställning, men telefonen är bemannad från cirka en timme innan. Då kan du boka biljetter till alla föreställningar som är publicerade på hemsidan (samma som i programbladet som går ut med Götene Tidning).

Telefon: 0511-504 90

På bilden nedan ser man hur biofåtöljerna är numrerade, det är bra att ha bilden framme när du ringer och bokar. Din favoritplats kan ju vara upptagen. De blå numren i kanten är radnummer. Du behöver veta vilken rad och vilken stol du vill sitta på om du vill ha en speciell plats, annars guidar personalen fram dig till en bra ledig plats.

Numrering av fåtöljerna. Klicka på bilden för att förstora.

Numrering av fåtöljerna. Klicka på bilden för att förstora.

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!