Lyssna

Ansök om bibliotekskort

Skaffa ett bibliotekskort så får du tillgång till bibliotekets stora utbud. Du kan låna böcker, film, e-böcker - men också boka dator och söka i databaser.

Ett bibliotekskort får du gratis på biblioteket om du kan visa upp legitimation. Du behöver också skriva på ett samtyckesavtal. Avtalet finns som e-tjänst, om du har e-legitimation, eller som blankett att skriva ut och lämna på biblioteket. Blanketter finns även att fylla i på biblioteket.

Pinkod

För att kunna använda våra sjävbemanningsstationer och våra nättjänster behöver du ha en pinkod kopplat till ditt bibliotekskort. Med pinkod och bibliotekskortsnummer eller tiosiffrigt personnummer kan du reservera och låna om media via bibliotekskatalogen.

Logga in/sök i bibliotekskatalogen

Bibliotek Västra Skaraborg

För att skapa den bästa biblioteksverksamheten för våra besökare har biblioteken i Skara, Vara, Lidköping, Götene, Grästorp och Essunga, sedan i slutet på november 2018, gått samman i ett gemensamt bibliotekssystem. För dig innebär det bland annat att du bara behöver ha ett bibliotekskort och att du kan se all vår media i den gemensamma katalogen.

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!