Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Nu kommer nya Kommunguiden 2010

Framsidan på broschyren kommunguiden 2010.

"Kommunguiden 2010" delas ut till alla hushåll i Götene kommun med början 7 maj. Nyinflyttade kommer också att få guiden tillsammans med vårt välkomstpaket.

Syftet med guiden är att det skall finnas lättillgänglig tryckt information som komplement till Internet.

Guiden innehåller information om kommunens och de kommunala bolagens verksamhet. Den rymmer också information om föreningar och organisationer. Sevärdheter, rekreation och friluftsliv finns också med.

Götene har gott om möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. Föreningar, studieförbund och andra organisationer är många och varierade. I föreningsregistret finns cirka 190 aktiva föreningar, studieförbund och andra organisationer registrerade. Föreningslivet utgörs av kulturföreningar, båtklubbar, idrottsklubbar, pensionärsföreningar, scouter, handikappföreningar, politiska föreningar med flera.

Du är välkommen att ta del av fritid och föreningsliv i Götene!

Ambitionen med kommunguiden är att du ska finna information och vägledning i ditt sökande efter fakta. Vårt medborgarkontor som du hittar i Centrumhuset står också till tjänst om du har frågor utöver vad som står i guiden. All information som finns i guiden finns också på Internet.

Kommunen ansvarar för redaktionell text, föreningsregister samt bilder. Guidemakarna AB i Borås ansvarar för annonsförsäljning och teknisk produktion.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!