Götene kommun på sociala medier

I ett steg för att sprida kommunens nyheter och nå medborgarna där de är så finns Götene kommun på ett antal sociala medier.

Facebook

Facebook är ett socialt nätverk, en community, där man kommunicerar med vänner, organisationer, företag eller kommuner. Därför kompletterar den hemsidan och utgör en viktig del i kommunikationen med våra kommuninvånare.

Genom att klicka på "Gilla-knappen" på Götene kommuns Facebooksida så får du kommunens nyheter presenterade när du är inne på Facebook. Du är också välkommen att kontakta oss på facebook eller kommentera våra inlägg.

www.facebook.com/gotene

Biblioteket

www.facebook.com/gotenebibliotek

Fritid-ungdom

www.facebook.com/goteneungdom

Kulturskolan

www.facebook.com/gotenemusikskola

Tom utfyllnadsbild

Flickr

På Flickr kan man dela med sig av bilder. Götene kommuns flickr-konto innehåller ett urval av bilder som presenterar Götene och Kinnekulle. Götene kommuns bilder är fria att använda i icke-kommersiellt syfte så länge fotografens namn publiceras i anslutning till bilden. Press och media får använda kommunens bilder till artiklar om kommunen.

www.flickr.com/photos/gotenekommun

Tom utfyllnadsbild

Instagram

På Instagram kan man dela med sig av bilder. På Götene kommuns Instagram delar vi med av oss bilder från trakten och händelser som gör sig bra i bildform. Instagram används i förstaskedet som ett komplement och inte en heltäckande nyhetskanal.

www.instagram.com/gotenekommun

Biblioteket

www.instagram.com/gotenebibliotekochkultur

www.instagram.com/gotenebarnbibliotek

Fritid-ungdom

www.instagram.com/ungdomgotenekommun

Kulturskolan

www.instagram.com/kulturskolan_gotene

Tom utfyllnadsbild

RSS

Med hjälp av RSS kan du prenumerera på Götene kommuns nyheter. Du kan få dem i ditt e-postprogram, webbläsare, telefon eller via specialprogram. Det finns ett RSS-flöde för varje nyhetslista på hemsidan, så du kan välja att prenumerera på nyheter från ett specifikt område som intresserar dig. Det finns också ett RSS-flöde som ger dig alla nyheter från Götene kommun.

Alla nyheter från Götene kommun

www.gotene.se/rss

Läs mer om RSS

Tom utfyllnadsbild

Twitter

Twitter är en mikroblogg där man lämnar ett mycket kortfattat textmeddelande, en nyhet eller något annat man vill förmedla. Via Götene kommuns twitter kan du följa kommunens nyhetsflöde. Du är också välkommen att kontakta Götene kommun via twitter, men i dagsläget kan vi inte garantera någon snabb svarstid.

www.twitter.com/gotenekommun

Tom utfyllnadsbild

YouTube

YouTube är en webbplats där användarna själva laddar upp sina videoklipp. Samtliga filmer ska vara textade med svensk text innan de publiceras. Från Youtube har man sedan möjlighet att sprida filmen eller bädda in den i andra kanaler, till exempel för att visa filmen på kommunens hemsida.

www.youtube.com/gotenekommun

Tom utfyllnadsbild

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!