Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Earth Hour, vi släcker för en ljusare framtid - lördag 31 mars

Publicerad: 22 mars 2012
Den officiella Earth Hour loggan
Ungefär en miljard människor släcker ljuset en timme i världens största klimatmanifestation — Earth Hour. Var med och släck, lördag 31 mars klockan 20.30-21.30.
Världsnaturfonden WWF är initiativtagare till Earth Hour både globalt och i Sverige. Earth Hour är en manifestation som vill skicka en skarp signal till världens ledare om att få till stånd ett nytt globalt klimatavtal.

Förra året deltog 135 länder och 5000 städer runt om på jorden. Engagemanget är störst bland ungdomar och opinionsundersökningar visar att varannan svensk släcker ljuset.

Årets globala tema är "I will if you will"


Passa på att utmana varandra att göra fler smarta och gröna val i vardagen. Götene kommun var snabba att anmäla sig som kommun i år igen. Företag, organisationer, skolor, trossamfund och privatpersoner kan anmäla sig på Värdsnaturfonden WWF:s hemsida och visa att de tänker släcka. Önskar man går det även beställa en påminnelse via sms under lördagen.

Vill du att framtiden ska vara ljus?


Släck lördag 31 mars kl. 20.30-21.30

Anmäl dig som privatperson, företag, organisation eller skola på Världsnaturfondens hemsida (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontaktperson
Karolina Ringdahl
Energi- och klimatrådgivare
E-post: karolina.ringdahl@gotene.se
Telefon: 0511-38 62 32

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!