Rekreation för dig över 65 år

Piperska i Lundsbrunn

Piperska i Lundsbrunn

Götene, Lidköping och Skaras kommuner i samarbete med Röda Korset erbjuder rekreationsvistelse och "må bra dag" på Piperska för anhöriga över 65 år.

Rekreationsvistelse 

Höstens rekreationsvistelse för anhöriga är måndag 3 september - torsdag 6 september 2018.  Till dessa dagar kan du välja att åka själv eller tillsammans med den du vårdar (omvårdnadspersonal finns). Det finns möjlighet att boka behandlingar som massage och fotvård. Vi äter god mat och njuter av den underbara miljön runt Piperska. Varje dag finns möjlighet till en stund med avslappning för den som önskar. Anmälan senast 23 juli.

"Må bra-dag" på Piperska

Höstens "Må bra dag" är den torsdag 27 september 2018 och är avsedd enbart för dig som anhörig (ingen omvårdnadspersonal finns till hands).

Du får möjlighet att koppla av och ta hand om dig själv en dag. Vi äter god mat och umgås med andra i samma situation. Anmälan senast 14 september.

Vill du ha ett program? Kontakta anhörigstödet som skickar ett hem till dig.

Vill du veta mer eller anmäla dig?

Kontakta anhörigsamordnare
Eva Lundell
Telefon: 0511-38 62 74
E-post: anhorig@gotene.se

 

​Rekreation för dig under 65 år

Skaraborgs kommuners anhörigstöd (ej Skövde och Mariestad)bjuder in dig som hjälper eller stödjer en närstående till några dagar där du kan koppla av, äta gott och ta hand om dig själv och få möjlighet att träffa andra anhöriga.

​Rekreationsvistelse

Anhöriga i yrkesverksam ålder erbjuds en vistelse på Piperska från fredag kväll till och med söndag efter lunch.

Höstens läger är fredag 12 oktober - söndag 14 oktober 2018. Tanken är att du ska få en skön avkopplande tid och njuta av den vackra naturen.Det finns möjlighet att beställa massage och fotvård för den som vill. Efter frukost erbjuds avslappning och på kvällarna någon aktivitet eller underhållning. Anmälan senast 14 september.

Vill du ha ett program? Kontakta anhörigstödet som skickar ett hem till dig.

Vill du veta mer eller anmäla dig?

Kontakta anhörigsamordnare
Eva Lundell
Telefon: 0511-38 62 74
E-post: anhorig@gotene.se

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!


Sidansvarig: Eva Lundell, senast ändrad 25 maj 2018