Lyssna

Anmälan till Näringslivsgalan 2021

Vi träffas för att hylla årets hjältar! Personer, organisationer och företag som med själ och hjärta gör det lilla extra och på så sätt bidrar till att göra Götene och Skaraborg till en spännande plats att besöka, leva och verka i. Vi firar näringslivet och det goda näringslivsklimatet i Götene kommun.

  • Datum: 28 oktober
  • Tid: klockan 19.00-24.00
  • Plats: Lundsbrunns Resort & Spa

Tema: The Great Gatsby

Vi träffas för att hylla årets hjältar. Personer, organisationer och företag som med själ och hjärta gör det lilla extra och på så sätt bidrar till att göra Götene och Skaraborg till en spännande plats att besöka, leva och verka i. Vi firar näringslivet och det goda näringslivsklimatet i Götene kommun. Du som på något sätt har anknytning till näringslivet är hjärligt välkommen. Förvänta er en fullspäckad kväll i det glada 20-talets anda! Jazz, The great Gatsby-känsla och härliga gäster klädda som maffiabossar eller i flapperklänningar!

Detta får du

Galakvällen bjuder på mingel, prisutdelning, nätverkande, fördrink, middag med vin/öl samt massor av högklassig underhållning med Arkivet The Band och kvällens konferencier Jesper Bankemyhr.

Klädsel

Har du mot förmodan varken tredelad kostym eller flapperklänning i garderoben sätter du på dig något annat festfint som du är bekväm i.

Pris

Pris per person är 685 kronor exklusive moms.

Kontakt:

om du har några frågor kontakta näringslivsstrateg Emelie Thim, emelie.thim@gotene.se

Anmälan

Anmäl dig och dina eventuella gäster här senaste den 20 oktober:

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!