Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

24 februari 2010

Toppmöte om tillväxt - 2 mars

Toppmöte om tillväxt och utveckling i Götene kommun på 2010-talet.
Näringslivsföreningen i Götene och Götene kommun har påbörjat ett gemensamt arbete med att uppdatera strategiska fokusområden för tillväxt och utveckling i kommunen.
 
Som ett led i arbetet arrangeras den 2 mars kl 18.00 — 21.00 ett TOPPMÖTE om tillväxt och utveckling i Götene kommun på 2010-talet i Götasalen (biografen), Centrumhuset Götene.
 
Företagsledare från olika branscher i Götene kommer i korta inlägg att presentera sina visioner och inspel för vad de anser vara viktigt för tillväxt och utveckling av sin verksamhet i Götene kommun på 2010-talet. Kvällen avslutas med en paneldiskussion.
 
Syftet med TOPPMÖTET är att ytterligare stärka ett redan gott samarbete mellan näringslivet och Götene kommun. Med ett intressant program tisdag kväll den 2 mars vill vi locka och inspirera gamla och nya företag, politiker och tjänstemän att delta i samtal om näringslivets framtidsfrågor säger kommunens näringslivschef Gert Rahm. Näringslivföreningens ordförande Eva Maria Friberg tror att denna typ av arrangemang kan locka nya medlemmar till Näringslivsföreningen. Vi är en samlingsplats för Götene näringsliv. Vårt mål är att tillsammans göra det ännu mer attraktivt att leva, bo och driva företag här.
 
På pressinformationen den 25 februari deltar representanter från Samhällsbyggnadsberedningen, Näringslivsföreningen i Götene och Götene kommun. Vi kommer bland annat på att presentera listan över företagsledare som talar på TOPPMÖTET den 2 mars.

Antalet platser på TOPPMÖTET är begränsat och anmälan om deltagande sänds till Gert Rahm.

 
Gert Rahm
Näringslivschef
E-post: gert.rahm@gotene.se
Telefon: 0511-38 60 09
Mobil: 070-388 60 09

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!