Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Olle Isaksson ny sektorschef Välfärd i Götene kommun

21 april 2010
Olle Isaksson blir den som delar sektorschefsskapet med Marianne Olsson i nya sektor Välfärd.
Denna sektor har ansvar för förskola, barnomsorg, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, arbetsmarknadsfrågor, individ och familj, fritid-ungdom, handikappomsorg och äldreomsorg.

Olle är 56 år och i grunden mellanstadielärare men har också arbetat inom olika samverkansprojekt mellan skola och socialtjänst i Kungälv innan han 2001 återkom till Lidköping för en rektorstjänst i Saleby.

Sedan 2003 har han varit chef för stödenheten i Lidköping. Han har dessutom en gedigen karriär som bandyspelare och tränare bland annat som förbundskapten i juniorlandslaget och VillaLidköping.
 
Olle Isaksson börjar sin anställning den 9 augusti samtidigt som den nuvarande skolchefen Anders Widestrand då lämnar sin chefstjänst för att under hösten inneha andra uppgifter innan det är dags för pensionering vid årsskiftet.
 
"Olle Isaksson blir en mycket bra ledare för vårt offensiva lagbygge där målsättningen är att fortsätta driva den kvalitetsutveckling som skett inom välfärdssektorn. Under ett antal år har fokus legat på äldreomsorgen och nu är det barnen och ungdomarnas tur."
Rogher Selmosson, kommundirektör
 

Kontakt


Rogher Selmosson
E-post: rogher.selmosson@gotene.se
Telefon: 0511-38 60 15

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!