Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Kronprinsessparet besöker Kinnekulle - 22 oktober

Publicerad: 15 oktober 2010
Foto: Paul Hansen

Foto: Paul Hansen

Hennes Kunglig Höghet Kronprinsessan Victoria och Hans Kunglig Höghet Prins Daniel besöker Västergötland och Utsiktstornet på Kinnekulle fredag 22 oktober klockan 9.
Detta är Kronprinsessparets första officiella besök i området och därför särskilt högtidligt. Som hertiginna av Västergötland har Kronprinsessan naturligtvis tidigare besökt Kinnekulle, men för Prins Daniel som också är hertig av Västergötland är detta premiärtillfället.

Allmänheten ges möjlighet att hälsa Kronprinsessparet välkomna till Kinnekulle vid Utsiktstornet där paret ska får en kort information om arbetet inom det nyutnämnda biosfärområdet Vänerskärgården med Kinnekulle, samt ges tillfälle att ta del av utsikten från tornet och att hälsa på besökarna på plats.

Kronprinsessparet ska också genom att lämna sina namnteckningar bidra till att utöka den imponerande samling av kungliga namnteckningar som finns inristade i stenar vid tornet. För värdskapet svarar företrädare för Götene kommun. Besöket är beräknat att ske klockan 09.00-09.40. Turen går sedan vidare mot Kållandsö och Läckö slott.

Pressinformation


För att delta vid de olika fototillfällena under besöket krävs ackreditering. Reservation för att det kan bli mindre ändringar i programmet. Ackreditering görs via Länsstyrelsens hemsida (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Senast måndagen den 18 oktober klockan 15.00.

Ytterligare Information


Beryl Gustafsson
Telefon: 0511-38 60 06
E-post: beryl.gustafsson@gotene.se

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!