Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Lär dig göra en felanmälan i kommunens app, i biblioteket - 28 mars

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

I kommunens app kan du enkelt anmäla trasiga gatlyktor, hål i asfalten eller annat som behöver lagas runt om i kommunen. Under eftermiddagen den 28 mars finns Bitten på plats i biblioteket och visar dig hur du gör. Detta är en del av de öppna föreläsningar och workshops som ingår i Digitala veckan.

Med kommunens app för felanmälan kan du snabbt och enkelt rapportera till oss om du upptäcker någonting som är fel på gator, gång- och cykelvägar, gatubelysning eller andra kommunala anläggningar och offentliga miljöer. Det ger oss möjlighet att kunna åtgärda felet så snabbt som möjligt.

Bitten från Förvaltningen för service och teknik finns på plats under eftermiddagen för att visa dig hur du laddar ner appen till din smartphone och hur du snabbt och enkelt gör en felanmälan.

Tid och plats

28 mars klockan 13.00-15.00 i biblioteket i Centrumhuset. Fri entré.

Program för Digitala veckan

Se hela programmet för Digitala veckan.

Vad är Digitala veckan?

Digitala veckan (All digital Week) är en europeisk kampanjvecka där organisationer runt om i Europa som arbetar för ökad digital delaktighet deltar.

Götene kommun inviger sitt Digidelcenter i samband med den Digitala veckan, där du kan få stöd och hjälp i digitala tjänster och teknik. Digidelcenter i Götene är en del av biblioteket och medborgarkontorets verksamhet.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!