Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Korta fakta om integration - vecka 46

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Med jämna mellanrum publicerar vi Integrationsrutan i Götene tidning där vi listar korta fakta kopplad till integration. Här samlar vi alla punkterna och utvecklar dem lite. Denna vecka vill vi lyfta den nya aktivitetbanken som finns tillgänglig på vår hemsida.

Visste du att...?

… Mötesplats Götene samlar aktiviteter och tjänster som hjälper nya i Götene och i Sverige att enklare bli en del av sin nya hemort

Tanken med aktivitesbanken är att samla alla aktiviteter och evenegmang som pågår i samhället som lämpar sig för nya Götenebor.

… Medborgarkontoret i Centrumhuset är Mötesplatsens fysiska utgångspunkt men aktiviteterna sker på olika platser runt om i kommunen

 

… På Mötesplats Götene sida finner du en aktivitetsbank med aktuella aktiviteter och evenemang

Aktivitesbanken innehåller både engångs- och återkommande aktiviteter. Exempel på återkommande aktiviteter är Fikarasten där nya och gamla Götenebor träffas för att öva på språket. Samt läxhjälpskonceptet After school club som anordnas av studieförbundet vuxenskolan.

… Organisationer, föreningar och frivilliga arrangerar kan bidra till aktivitetsbanken.

Genom att anmäla pågående och kommande aktiviteter och evenemang kan vi tillsammans skapa ett samhälle som hjälper nya Götenebor att snabbare integreras i en vardag.

… Du är välkommen till medborgarkontoret för att få och mer information om de olika aktiviteterna samt hur du engagerar dig.

Har du några funderingar eller vill ha hjälp med att lägga in en aktivitet kan du vända dig till medborgarkontoret. Antingen genom att besöka medborgarkontoret i centrumhuset eller via:
Telefon: 0511-38 60 01
E-post: gotene.kommun@gotene.se

Kontakt

Ulla Knutsson, integrationsstrateg
Telefon: 0511-38 60 22
E-post: ulla.knutsson@gotene.se

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!