Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Integrationsnyheter i annonsform i Götene tidning

Publicerad: klockan

Från och med den 9 mars inför vi Integrationsrutan i Götene tidning där vi ger kortfattad information om integrations- och flyktingarbetet i annonsform.

Många söker information och har frågor om flyktingsituationen i Götene kommun och i Sverige i stort, om vad kommunen gör, vem som är ansvarig för vad, hur det går till i skolan och hur det ska fungera. Många vill också hjälpa till på olika sätt och vill veta mer om vad man kan göra utifrån sina egna förutsättningar.

Hittills har vi fokuserat på att informera löpande på kommunens hemsida om arbetet med flyktingsituationen, om vad vi gör och vad som händer inom olika områden inom integrationsarbetet. De flesta av oss är idag vana vid att söka information på internet och hittar informationen vi söker den vägen. Men det finns fortfarande en betydande grupp som inte är internetanvändare eller som föredrar att läsa nyheter i en papperstidning.

Därför inför vi nu ”Integrationsrutan” i Götene tidning. Där kommer vi varje vecka under en tid framöver ge kortfattad information inom integrations- och flyktingområdet. För den som är intresserad av att få veta mer finns möjligheten att fördjupa sig på hemsidan om det som tas upp i integrationsrutan.

Du hittar integrationsrutan på sida tre i Götene tidning, i den så kallade kommunrutan, från och med den 9 mars 2016. Integrationsrutan publiceras självklart även på vår hemsida och där kan du få lite mer information om punkterna.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!