Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Lönehandläggare Jenny Arvidsson får utmärkelsen Årets verksamhetsutvecklare 2022

Fanfarer och fyrverkerier för Jenny Arvidsson som har fått den interna utmärkelsen Årets verksamhetsutvecklare 2022 i Götene kommun. Jenny är noggrann och pedagogisk, den som efterfrågar hennes hjälp får alltid högsta service. Som lönehandläggare är Jenny guld värd, stort tålamod och oavsett hur dum fråga man än ställer för tredje och fjärde gången så guidar Jenny en tills saken är löst.

Jenny Arvidsson håller i diplom och blombukett. Bakom henne står en whiteboard med texten "Årets mervärdesskapare" med hängande ballong och serpentiner. Förstora bilden

En överraskad Jenny Arvidsson då hon just fått reda på att hon har fått utmärkelsen Årets verksamhetsutvecklare 2022.

Vi har glädjen att meddela att lönehandläggaren Jenny Arvidsson har fått utmärkelsen Årets verksamhetsutvecklare 2022!

Det var torsdagen den 26 januari som kommundirektören och kommunalrådet överraskade Jenny när hon tillsammans med de andra utvalda för utmärkelse blev lurad till ett påhittat möte. Hon trodde att hon skulle på ett möte med genomgång av Götene kommuns organisationsträd. När hon gick in genom dörren fick hon sedan en oväntad överraskning.

Video från uppvaktandet

I videon nedan kan du se hur uppvaktandet gick till och Jennys förvånade och överraskade reaktion.

Stort grattis till dig Jenny! Du är väl värd denna utmärkelse.

Nomineringen

Våra medarbetare har fått skicka in nomineringar av sina kollegor i kategorierna Årets bemötande, Årets ledarskap, Årets förebild och Årets verksamhetsutvecklare. Sedan har en arbetsgrupp valt ut en vinnare utifrån nomineringstexten. Så här löd den nomineringstext vi fick in om Jenny:

Jenny är lyhörd för andras problem, hon angriper alltid problemen med en positiv inställning för att göra en så bra lösning som möjligt. I värld som snurrar i 200 kilometer i timmen tar sig ändå Jenny sig tid att fundera igenom olika lösningar och presenterar ofta inte en lösning utan kommer ofta med fler förslag. Jenny är noggrann och pedagogisk, den som efterfrågar hennes hjälp får alltid högsta service. Detta skulle kunna vara en motivering till 'årets bemötande' men Jennys förmåga att lösa problem och skickliggöra alla runtomkring sig gör att verksamheterna som drar nytta av hennes kunskaper utvecklas i flera led, därför vill jag nominera Jenny till årets verksamhetsutvecklare."

"Jenny har ett delat uppdrag båda otroligt utmanande på svar sitt sätt men den gemensamma punkten är Jennys oändliga tålamod, hjälpsamma jag och ett ständigt gott bemötande. Att vara systemförvaltare inom timecare ger Jenny stora utmaningar där hon ofta får ta emot frustration över systemet och med stort tålamod svarar på frågor och bidrar till utveckling. Som lönehandläggare är Jenny guld värd, stort tålamod och oavsett hur dum fråga man än ställer för tredje och fjärde gången så guidar Jenny en tills saken är löst. Jenny är inte bara rätt person på rätt plats Jenny är rätt person på två platser - och det är det få som är!”

Fler utmärkelser inom Årets mervärdesskapare 2022

Fem medarbetare inom Götene kommun fick utmärkelser inom Årets mervärdesskapare 2022, inom kategorierna:

Vad är Årets mervärdesskapare?

Götene kommun har mycket bra som framkommer i mätningar och enkäter. Det är vi stolta över! Men vi har också mycket bra som inte syns eller framkommer alls. Vi har fantastiska verksamheter, goda ledare och fina medarbetare som varje dag gör skillnad.

Genom att införa en utnämning till ”Årets mervärdesskapare” vill vi synliggöra dessa.

Syftet med Årets mervärdesskapare är att lyfta fram det fina som görs i vardagen, sprida goda exempel till varandra och bekräfta de som gör det lilla extra. Därför bad vi medarbetarna att nominera den eller de i deras arbetsnärhet som är värd att uppmärksammas för hur de förgyller vardagen för kommuninvånarna eller verksamheten, som har ett alldeles särskilt härligt bemötande eller som får andra att tycka att det är kul att gå till jobbet och kommuninvånarna att trivas i kommunens verksamheter.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!