Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Löneadministratör Monica Johansson får utmärkelsen Årets bemötande 2021!

Blomster och hurrarop för Monica Johansson som har fått utmärkelsen Årets bemötande 2021 i Götene kommun. Monica har inte bara en enorm kunskap, hon har också ett oerhört fint bemötande. Oavsett hur mycket hon än har på skrivbordet tar hon sig tid för frågor. Hon har lätt till skratt, är ödmjuk och pratar aldrig illa om någon. Det var med stor glädje som kommundirektören och kommunalrådet överraskade Monica för att dela ut utmärkelsen.

Text "Årets bemötande 2021, Monica Johansson" med guldiga stjärnor ovanför texten. Förstora bilden

Årets bemötande i Götene kommun 2021, Monica Johansson.

Vi har glädjen att meddela att löneadministratör Monica Johansson har fått utmärkelsen Årets bemötande 2021. Monica bemöter alltid alla med sin positiva energi och är behjälplig med sin breda kompetens. Det finns inga problem, bara lösningar.

Det var i fredags som kommundirektören och kommunalrådet överraskade Monica när hon tillsammans med de andra utvalda för utmärkelse blev lurad till ett påhittat möte. Monica trodde att hon skulle på ett möte om upphandling. När hon gick in genom dörren fick hon sedan en oväntad överraskning. Vi säger stort grattis till Monica! Du är väl värda denna utmärkelse.

Motivering till utmärkelsen

Monica har inte bara en enorm kunskap, hon har också ett oerhört fint bemötande. Oavsett hur mycket hon än har på skrivbordet tar hon sig tid för frågor. Hon har lätt till skratt, är ödmjuk och pratar aldrig illa om någon. Hon stöttar tålmodigt kollegor, chefer och övriga funktioner med allt inom lön, vilket innefattar mer än vad man kan tro. Hon är en fena på lösningar...helt enkelt en klippa!

I en föränderlig tid bemöter Monica alltid alla med sin positiva energi och är behjälplig med sin breda kompetens. Det finns inga problem, bara lösningar. Framförallt är hon en grundsten för Löneenheten och oss kollegor som arbetar med henne. Hon delar alltid med sig av sina erfarenheter, guidar en rätt, och hittar lösningar på olika situationer som dyker upp. Framför allt görs allt med en sån härlig positiv och varm energi med glimten i ögat som lyser upp även den mörkaste decembereftermiddagen. En lysande stjärna helt enkelt, för mig, för dig och för oss."

Fler utmärkelser inom Årets mervärdesskapare 2021

Fyra medarbetare inom Götene kommun fick utmärkelser inom Årets mervärdesskapare 2021, inom kategorierna:

Vad är Årets mervärdesskapare?

Götene kommun har mycket bra som framkommer i mätningar och enkäter. Det är vi stolta över! Men vi har också mycket bra som inte syns eller framkommer alls. Vi har fantastiska verksamheter, goda ledare och fina medarbetare som varje dag gör skillnad.

Genom att införa en utnämning till ”Årets mervärdesskapare” vill vi synliggöra dessa.

Syftet med Årets mervärdesskapare är att lyfta fram det fina som görs i vardagen, sprida goda exempel till varandra och bekräfta de som gör det lilla extra. Därför bad vi medarbetarna att nominera den eller de i deras arbetsnärhet som är värd att uppmärksammas för hur de förgyller vardagen för kommuninvånarna eller verksamheten, som har ett alldeles särskilt härligt bemötande eller som får andra att tycka att det är kul att gå till jobbet och kommuninvånarna att trivas i kommunens verksamheter.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!