Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Enhetschef Jasmin Julardzija får utmärkelsen Årets ledarskap 2021!

Blomster och hurrarop för Jasmin Julardzija som har fått utmärkelsen Årets ledarskap 2021 i Götene kommun. Jasmin är en lugn, ödmjuk, kreativ, nytänkande och lösningsfokuserad chef som brinner för sitt arbete. Det var med stor glädje som kommundirektören och kommunalrådet överraskade Jasmin för att dela ut utmärkelsen.

Man med mörkt hår och svart tröja håller i ett diplom och blombukett. Bakom honom står en whiteboard med texten "Årets mervärdesskapare" med hängande ballong och serpentiner. Förstora bilden

En överraskad Jasmin Julardzija som just fått reda på att han har fått utmärkelsen Årets ledarskap 2021.

Vi har glädjen att meddela att enhetschef Jasmin Julardzija har fått utmärkelsen Årets ledarskap 2021. Jasmin har under den korta tid som enhetschef på arbetsmarknadsenheten stått för en otrolig framgångsrik utveckling.

Det var i fredags som kommundirektören och kommunalrådet överraskade Jasmin när han tillsammans med de andra utvalda för utmärkelse blev lurad till ett påhittat möte. Jasmin trodde att han skulle på ett möte om utveckling av arbetsmarknadsenheten. När han gick in genom dörren fick han sedan en oväntad överraskning.

Video från uppvaktandet

I videon nedan kan du se hur uppvaktandet gick till och Jasmins förvånade och överraskade reaktion.

Vi säger stort grattis till Jasmin! Du är väl värda denna utmärkelse.

Motivering till utmärkelsen

Jasmin är en lugn, ödmjuk, kreativ, nytänkande och lösningsfokuserad chef som brinner för sitt arbete. Han praktiserar ett medarbetarnära ledarskap där han tillsammans med sina medarbetare sätter individen i fokus och utvecklar verksamheten på allra bästa sätt. Jasmin har under den korta tid som enhetschef på arbetsmarknadsenheten (AME) stått för en otrolig framgångsrik utveckling. Han har tillsammans med sin personal skapat ett toppenteam där de med tydlig målfokus arbetar för att personer som är i verksamheten ska lämna AME för att långsiktigt etablera sig på arbetsmarknaden."

Fler utmärkelser inom Årets mervärdesskapare 2021

Håll utkik de kommande dagarna, så kommer du att få se vilka fler som har blivit utvalda bland alla nominerade inom Årets mervärdesskapare 2021.

Vad är Årets mervärdesskapare?

Götene kommun har mycket bra som framkommer i mätningar och enkäter. Det är vi stolta över! Men vi har också mycket bra som inte syns eller framkommer alls. Vi har fantastiska verksamheter, goda ledare och fina medarbetare som varje dag gör skillnad.

Genom att införa en utnämning till ”Årets mervärdesskapare” vill vi synliggöra dessa.

Syftet med Årets mervärdesskapare är att lyfta fram det fina som görs i vardagen, sprida goda exempel till varandra och bekräfta de som gör det lilla extra. Därför bad vi medarbetarna att nominera den eller de i deras arbetsnärhet som är värd att uppmärksammas för hur de förgyller vardagen för kommuninvånarna eller verksamheten, som har ett alldeles särskilt härligt bemötande eller som får andra att tycka att det är kul att gå till jobbet och kommuninvånarna att trivas i kommunens verksamheter.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!