Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Projektledare Johan Sälleberg får utmärkelsen Årets verksamhetsutvecklare 2021!

Blomster och hurrarop för Johan Sälleberg som har fått utmärkelsen Årets verksamhetsutvecklare 2021 i Götene kommun. Johan har med mycket engagemang, intresse och kunskap samt med stor ödmjukhet lotsat kommunen framåt i "Helhetsprojektet". Det var med stor glädje som kommundirektören och kommunalrådet överraskade Johan för att dela ut utmärkelsen.

Man med skägg och mörkblå tröja håller i ett diplom och blombukett. Bakom honom står en whiteboard med texten "Årets mervärdesskapare" med hängande ballong och serpentiner. Förstora bilden

En överraskad Johan Sälleberg som just fått reda på att han har fått utmärkelsen Årets verksamhetsutvecklare 2021.

Vi har glädjen att meddela att projektledare Johan Sälleberg har fått utmärkelsen Årets verksamhetsutvecklare 2021. Hans arbetskamrater vill ge honom en stor eloge för hans hänsynstagande inför den oro resan mot utveckling kan skapa likväl för hans förmåga att hålla !

Det var i fredags som kommundirektören och kommunalrådet överraskade Johan när han tillsammans med de andra utvalda för utmärkelse blev lurad till ett påhittat möte. Johan trodde att han skulle på ett krismöte om Helhetsresan. När han gick in genom dörren fick han sedan en oväntad överraskning.

Video från uppvaktandet

I videon nedan kan du se hur uppvaktandet gick till och Johans förvånade och överraskade reaktion.

Vi säger stort grattis till Johan! Du är väl värda denna utmärkelse.

Motivering till utmärkelsen

Johan har med mycket engagemang, intresse och kunskap samt med stor ödmjukhet lotsat kommunen framåt i Helhetsprojektet. Med ett stort lyssnaröra, ett stort hjärta och hög respekt för samtliga berörda bereder han vägen mot en utveckling som är nödvändig, men inte enkel. En stor eloge till Johan för hans hänsynstagande inför den oro resan kan skapa likväl för hans förmåga att hålla i. Rätt person på rätt plats!"

Fler utmärkelser inom Årets mervärdesskapare 2021

Håll utkik de kommande dagarna, så kommer du att få se vilka fler som har blivit utvalda bland alla nominerade inom Årets mervärdesskapare 2021.

Vad är Årets mervärdesskapare?

Götene kommun har mycket bra som framkommer i mätningar och enkäter. Det är vi stolta över! Men vi har också mycket bra som inte syns eller framkommer alls. Vi har fantastiska verksamheter, goda ledare och fina medarbetare som varje dag gör skillnad.

Genom att införa en utnämning till ”Årets mervärdesskapare” vill vi synliggöra dessa.

Syftet med Årets mervärdesskapare är att lyfta fram det fina som görs i vardagen, sprida goda exempel till varandra och bekräfta de som gör det lilla extra. Därför bad vi medarbetarna att nominera den eller de i deras arbetsnärhet som är värd att uppmärksammas för hur de förgyller vardagen för kommuninvånarna eller verksamheten, som har ett alldeles särskilt härligt bemötande eller som får andra att tycka att det är kul att gå till jobbet och kommuninvånarna att trivas i kommunens verksamheter.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!