Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Näringslivsstrateg Emelie Thim får utmärkelsen Årets verksamhetsutvecklare 2021!

Blomster och hurrarop för Emelie Thim som har fått utmärkelsen Årets verksamhetsutvecklare 2021 i Götene kommun. Emelie har med nyfikenhet, driv och engagemang fått snurr på kvalitetsarbetet inom sektor Samhällsbyggnad. Det var med stor glädje som kommundirektören och kommunalrådet överraskade Emelie för att dela ut utmärkelsen.

Kvinna med långt, brunt hår och svart tröja håller i ett diplom och blombukett. Bakom henne står en whiteboard med texten "Årets mervärdesskapare" med hängande ballong och serpentiner. Förstora bilden

En överraskad Emelie Thim som just fått reda på att hon har fått utmärkelsen Årets verksamhetsutvecklare 2021.

Vi har glädjen att meddela att näringslivsstrateg Emelie Thim har fått utmärkelsen Årets verksamhetsutvecklare 2021. Emelie har drivit kvalitet- och utvecklingssarbetet inom sektor Samhällsbyggnad med stort engagemang, vilket har inspirerat många av hennes arbetskamrater.

Det var i fredags som kommundirektören och kommunalrådet överraskade Emelie när hon tillsammans med de andra utvalda för utmärkelse blev lurad till ett påhittat möte. Emelie trodde att hon skulle på ett möte om exploatering. När hon gick in genom dörren fick hon sedan en oväntad överraskning.

Video från uppvaktandet

I videon nedan kan du se hur uppvaktandet gick till och Emelies förvånade och överraskade reaktion.

Vi säger stort grattis till Emelie! Du är väl värda denna utmärkelse.

Motivering till utmärkelsen

Emelie har med nyfikenhet, driv och engagemang fått snurr på kvalitetsarbetet inom sektor Samhällsbyggnad. Inom sektorn har det skapats intresse, deltagande och kanske till och med känslan att kvalitets- och utvecklingsarbete kan vara kul. Detta tack vare Emelies oförtrutna arbete."

Fler utmärkelser inom Årets mervärdesskapare 2021

Håll utkik de kommande dagarna, så kommer du att få se vilka fler som har blivit utvalda bland alla nominerade inom Årets mervärdesskapare 2021.

Vad är Årets mervärdesskapare?

Götene kommun har mycket bra som framkommer i mätningar och enkäter. Det är vi stolta över! Men vi har också mycket bra som inte syns eller framkommer alls. Vi har fantastiska verksamheter, goda ledare och fina medarbetare som varje dag gör skillnad.

Genom att införa en utnämning till ”Årets mervärdesskapare” vill vi synliggöra dessa.

Syftet med Årets mervärdesskapare är att lyfta fram det fina som görs i vardagen, sprida goda exempel till varandra och bekräfta de som gör det lilla extra. Därför bad vi medarbetarna att nominera den eller de i deras arbetsnärhet som är värd att uppmärksammas för hur de förgyller vardagen för kommuninvånarna eller verksamheten, som har ett alldeles särskilt härligt bemötande eller som får andra att tycka att det är kul att gå till jobbet och kommuninvånarna att trivas i kommunens verksamheter.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!