Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Liljestensläraren Sten Ollars får utmärkelsen Årets mervärdesskapare 2020

Fyrverkerier och blomsterregn för läraren Sten Ollars på Liljestensskolan som har fått den interna utmärkelsen Årets mervärdesskapare 2020 i Götene kommun. Sten ställer alltid upp med råd och tips till kollegor och bidrar med intressanta diskussioner och skratt. Sten är en kvalitetshöjare i stort och smått. Det var med stor glädje som kommundirektören och kommunalrådet överraskade Sten på fredagseftermiddagen i Liljestensskolans korridorer för att dela ut utmärkelsen.

En glad Sten Ollars med blommor och diplom i handen.Förstora bilden

En härligt glad och överraskad Sten Ollars som precis har fått utmärkelsen Årets mervärdesskapare 2020.

Vi har glädjen att meddela att svensk- och engelskläraren Sten Ollars på Liljestensskolan har fått den interna utmärkelsen Årets mervärdesskapare 2020. Sten har många års erfarenhet som lärare och är aldrig snål med att dela med sig av sina stöd och råd men heller inte rädd för att inspireras och vägledas av kollegor.

Det var i fredags när kommundirektören och kommunalrådet överraskade Sten Ollars i Liljestensskolans korridorer för att dela ut utmärkelsen. I videon nedan kan du se hur uppvaktandet gick till och Stens härliga och förvånade reaktion.

Vi säger stort grattis till Sten! Du är väl värda denna utmärkelse.

Motivering till utmärkelsen

Sten Ollars är otroligt kompetent i de ämnen han undervisar i. Går man till honom och ber om råd i bedömning eller bara för att få ett tips så hjälper han alltid till och tar sig tid till att göra det på en nivå som höjer kvalitén på arbetet. Han har ordentlig ordning på det material vi arbetar med och förvarar det på samma plats, vilket gör det enkelt för oss kollegor att låna och hitta det vi söker i vårt dagliga arbete.

Sten är alltid glad och positiv och möter både våra ungdomar och oss kollegor på samma sätt. Han får mig att uppskatta de diskussioner vi har inom våra ämnen och får en hela tiden till att vilja sträva efter mer och höja arbetet tillsammans på enheten. Sten är en stor stöttesten som har så otroligt mycket med sig i bagaget. Samtidigt kan han själv komma och fråga om tips och råd. Vågar låta sig prova på ny litteratur för ungdomar som är relativt ny och ser tjusningen i vad det ger. Vågar låta kollegor guida honom i sitt eget arbete inom nya genrer trots den kompetens han besitter. Och Sten har alltid nära till skratt!

Även sådant arbete som betygsanalyser får Sten en att längta efter då man vet hur mycket det ger. Sten är en fantastiska människa att analysera och driva arbetet framåt med.

Fler utmärkelser inom Årets mervärdesskapare 2020

Sex medarbetare inom Götene kommun fick utmärkelser inom Årets mervärdesskapare 2020, inom kategorierna:

Vad är Årets mervärdesskapare?

Götene kommun har mycket bra som framkommer i mätningar och enkäter. Det är vi stolta över! Men vi har också mycket bra som inte syns eller framkommer alls. Vi har fantastiska verksamheter, goda ledare och fina medarbetare som varje dag gör skillnad.

Genom att införa en utnämning till ”Årets mervärdesskapare” vill vi synliggöra dessa.

Syftet med Årets mervärdesskapare är att lyfta fram det fina som görs i vardagen, sprida goda exempel till varandra och bekräfta de som gör det lilla extra. Därför bad vi medarbetarna att nominera den eller de i deras arbetsnärhet som är värd att uppmärksammas för hur de förgyller vardagen för kommuninvånarna eller verksamheten, som har ett alldeles särskilt härligt bemötande eller som får andra att tycka att det är kul att gå till jobbet och kommuninvånarna att trivas i kommunens verksamheter.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!