Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Förskolechefen Lena Edholm får utmärkelsen Årets ledarskap 2020

Fanfarer och fyrverkerier för Lena Edholm som har fått den interna utmärkelsen Årets ledarskap 2020 i Götene kommun. Lena är en varm och omtänksam chef och kollega som får alla i sin närhet att känna sig betydelsefulla, viktiga och framförallt omtyckta. Det var med stor glädje som kommundirektören och kommunalrådet överraskade Lena för att dela ut utmärkelsen när hon själv trodde att hon skulle göra en risk- och konsekvensanalys.

Lena Edholm med en bukett blommor och en minnesgåva i händerna och diplomet med texten Årets ledarskap 2020 står på ett bord bredvid henne. .Förstora bilden

En förvånad Lena Edholm har precis fått veta att hon har fått utmärkelsen Årets ledarskap 2020.

Vi har glädjen att meddela att förskolechefen Lena Edholm har fått utmärkelsen Årets ledarskap 2020. Lena har varit chef i kommunen i många år och lever verkligen upp till beskrivningen av vad en bra chef och ledare ska vara och göra.

Det var i tisdags som kommundirektören och kommunalrådet överraskade Lena när hon tillsammans med en kollega skulle genomföra en (påhittad) risk- och konsekvensanalys. I videon nedan kan du se hur uppvaktandet gick till och Lenas förvånade och överraskade reaktion.

 

Stort grattis till dig Lena! Du är väl värd denna utmärkelse.

Motivering till utmärkelsen

Lena är en varm och omtänksam chef och kollega. Hon får alla i sin närhet att känna sig betydelsefulla, viktiga och framförallt omtyckta. Lena har ett härligt smittande skratt och ett stort hjärta för både små och stora. Lena har lång erfarenhet i att arbeta med människor och har ett bemötande som bygger på en nyfikenhet för människan, för att skapa relationer och tillit. Detta uppskattas något oerhört av både kollegor, medarbetare, barn och vårdnadshavare.

Fler utmärkelser inom Årets mervärdesskapare 2020

Håll utkik de kommande dagarna, så kommer du att få se vilka fler som har blivit utvalda bland alla nominerade inom Årets mervärdesskapare 2020.

Vad är Årets mervärdesskapare?

Götene kommun har mycket bra som framkommer i mätningar och enkäter. Det är vi stolta över! Men vi har också mycket bra som inte syns eller framkommer alls. Vi har fantastiska verksamheter, goda ledare och fina medarbetare som varje dag gör skillnad.

Genom att införa en utnämning till ”Årets mervärdesskapare” vill vi synliggöra dessa.

Syftet med Årets mervärdesskapare är att lyfta fram det fina som görs i vardagen, sprida goda exempel till varandra och bekräfta de som gör det lilla extra. Därför bad vi medarbetarna att nominera den eller de i deras arbetsnärhet som är värd att uppmärksammas för hur de förgyller vardagen för kommuninvånarna eller verksamheten, som har ett alldeles särskilt härligt bemötande eller som får andra att tycka att det är kul att gå till jobbet och kommuninvånarna att trivas i kommunens verksamheter.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!