Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Elesier och Eva-Lena på Kastanjegården får utmärkelserna Årets verksamhetsutvecklare och Årets medarbetare 2020

Undersköterskorna Elesier och Eva-Lena står utanför Kastanjegården i visir med blombuketter och diplom i famnarna.Förstora bilden

Glada och överraskade har undersköterskorna Elesier och Eva-Lena på Kastanjegården precis mottagit utmärkelserna Årets verksamhetsutvecklare och Årets medarbetare 2020.

Trumpeter och konfetti för undersköterskorna Elesier Sousa Pegoraro och Eva-Lena Benjaminsson på Kastanjegården som har fått de interna utmärkelserna Årets verksamhetsutvecklare och Årets medarbetare 2020 för deras fina arbete och medarbetarskap i Götene kommun. Det var med stor glädje som kommundirektören och kommunalrådet uppvaktade Elesier och Eva-Lena utanför Kastanjegården för att dela ut utmärkelserna.

Det är med stor glädje som vi meddelar att undersköterskorna Elesier Sousa Pegoraro och Eva-Lena Benjaminsson på Kastanjegården har fått utmärkelserna Årets verksamhetsutvecklare och Årets medarbetare.

Det var under tisdagen som kommundirektören och kommunalrådet med hjälp av cheferna på Kastanjegården överraskade Elesier och Eva-Lena utanför äldreboendet. Se i videon nedan hur uppvaktandet gick till av Elesier och Eva-Lena.

Stor grattis till er båda! Ni är väl värda dessa utmärkelser för det fina jobb ni gör för kommunens äldre på Kastanjegården.

Motivering Årets medarbetare - Eva-Lena Benjaminsson

Eva-Lena är undersköterskan som verkligen bryr sig om de brukare hon möter i sitt arbete på Kastanjegården. Hon gör sitt bästa för att göra varje dag till en bättre dag för de boende. Eva-Lena ser brukarna och deras behov, är mån om att de är propra och fina när hon arbetar och hon gör alltid det lilla extra för varje brukare. Eva-Lena är professionell, snabb och noggrann och räds inte att ta tag i svåra situationer, utan löser dessa på ett lugnt och fint sätt. Hon är också alltid hjälpsam. Eva-Lena är en arbetskamrat som man kan lära sig många bra saker av.

Motivering Årets verksamhetsutvecklare - Elesier Sousa Pegoraro

Ellie är en av hjältarna som har arbetat under pandemin och det oavsett om det varit kväll, helg eller storhelg. Ellie gör ett fantastiskt jobb med människorna som bor på Kastanjegården. Man kan se att hon verkligen bryr sig om de boende och försöker förbättra deras vardag och hälsa. När hon kan tillbringar hon sin tid med de boende och motiverar dem till att göra olika typer av träning för att förbättra deras dagliga liv och hon erbjuder olika matalternativ för att få människorna att må bättre. Ellie funderar på hur vi kan arbeta bättre för att göra det lättare både för medarbetare och för de boende på Kastanjegården. Att arbeta tillsammans med Ellie är väldigt uppskattat och hon får sina kollegor att känna sig trygga.

Fler utmärkelser inom Årets mervärdesskapare 2020

Håll utkik de kommande dagarna, så kommer du att få se vilka fler som har blivit utvalda bland alla nominerade inom Årets mervärdesskapare 2020.

Vad är Årets mervärdesskapare?

Götene kommun har mycket bra som framkommer i mätningar och enkäter. Det är vi stolta över! Men vi har också mycket bra som inte syns eller framkommer alls. Vi har fantastiska verksamheter, goda ledare och fina medarbetare som varje dag gör skillnad.

Genom att införa en utnämning till ”Årets mervärdesskapare” vill vi synliggöra dessa.

Syftet med Årets mervärdesskapare är att lyfta fram det fina som görs i vardagen, sprida goda exempel till varandra och bekräfta de som gör det lilla extra. Därför bad vi medarbetarna att nominera den eller de i deras arbetsnärhet som är värd att uppmärksammas för hur de förgyller vardagen för kommuninvånarna eller verksamheten, som har ett alldeles särskilt härligt bemötande eller som får andra att tycka att det är kul att gå till jobbet och kommuninvånarna att trivas i kommunens verksamheter.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!