Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Carianne och Ann-Sofie på socialtjänsten får utmärkelsen Årets bemötande 2020

Blomster och hurrarop för Carianne Allert och Ann-Sofie Kroon på socialtjänsten som har fått den interna utmärkelsen Årets bemötande 2020 i Götene kommun. Carianne och Ann-Sofie är socialtjänstens ansikte utåt och är alltid lika trevliga och vänliga mot alla och de finns alltid tillhands för att hjälpa till och hitta lösningar när problem uppstår för deras arbetskamrater. Det var med stor glädje som kommundirektören och kommunalrådet överraskade Ann-Sofie och Carianne på deras kontor i fredags för att dela ut utmärkelsen.

Uppläsning av motiveringen från diplomet för årets bemötande 2020 framför två glada mottagare. Förstora bilden

Vi har glädjen att meddela att socialtjänstens Ann-Sofie Kroon och Carianne Allert har fått utmärkelsen Årets bemötande 2020. Ann-Sofie och Carianne har båda jobbat i kommunen i många år och är alltid trevliga och vänliga mot alla och alltid hjälpsamma.

Det var i fredags när kommundirektören och kommunalrådet överraskade Carianne och Ann-Sofie på deras kontor för att dela ut utmärkelsen. I videon nedan kan du se hur uppvaktandet gick till och Cariannes och Ann-Sofies härliga överraskade reaktioner.

Vi säger stort grattis till Carianne och Ann-Sofie! Ni är väl värda denna utmärkelse.

Motivering till utmärkelsen

Man kan verkligen säga att detta är två personer som är på rätt plats. Carianne och Ann-Sofie är ansiktet utåt för socialtjänsten och det är de med bravur. Alltid lika trevliga och vänliga mot alla. Ett annat ord som också beskriver vilka egenskaper de besitter är hjälpsamhet. Det finns alltid tillhands för att hjälpa till och hitta lösningar när problem uppstår för deras arbetskamrater. De finns där och är ”spindlarna i nätet” som får det att fungera. Båda två har jobbat i så många år och med det fått enorm erfarenhet och kunnighet som är både svårersättlig och mycket värdefull för hela arbetsplatsen. Carianne och Ann-Sofie är helt enkelt bäst.

Fler utmärkelser inom Årets mervärdesskapare 2020

Håll utkik de kommande dagarna, så kommer du att få se vilka fler som har blivit utvalda bland alla nominerade inom Årets mervärdesskapare 2020.

Vad är Årets mervärdesskapare?

Götene kommun har mycket bra som framkommer i mätningar och enkäter. Det är vi stolta över! Men vi har också mycket bra som inte syns eller framkommer alls. Vi har fantastiska verksamheter, goda ledare och fina medarbetare som varje dag gör skillnad.

Genom att införa en utnämning till ”Årets mervärdesskapare” vill vi synliggöra dessa.

Syftet med Årets mervärdesskapare är att lyfta fram det fina som görs i vardagen, sprida goda exempel till varandra och bekräfta de som gör det lilla extra. Därför bad vi medarbetarna att nominera den eller de i deras arbetsnärhet som är värd att uppmärksammas för hur de förgyller vardagen för kommuninvånarna eller verksamheten, som har ett alldeles särskilt härligt bemötande eller som får andra att tycka att det är kul att gå till jobbet och kommuninvånarna att trivas i kommunens verksamheter.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!