Lyssna

Folkmusik med Susanne Lind: "Med glimten i ögat och fötterna i folkmusikmyllan" - 11 mars

Med glimten i ögat och fötterna i folkmusikmyllan har Susanne Lind turnerat runt i Sverige med sina folksånger, historier och spelmanslåtar i drygt 25 år. Lördagen den 11 mars kommer hon till Österängs bygdegård - välkommen till en eftermiddag fylld med folkmusik och musikglädje!

Susanne har en vit klänning på sig. Hon sitter på en stor trädgren i grönskan med fiolen i handen högt upp i luften.Förstora bilden

Susanne Lind

TId: Lördagen den 11 mars klockan 15.00

Plats: Österängs bygdegård

Inträde: 80 kronor inklusive fika. Biljetter säljs vid entrén. Barn under 12 år gratis.

Susanne är musikhandledare och har sedan 1995 frilansat som musiker med folkmusikkonserter i olika konstellationer. Dessutom har hon bland annat tack vare sina barnföreställningar tagit emot Framtidspriset på Folk- och världsmusiksgalan för sitt arbete med folkmusik för unga. Med många strängar på sin lyra går det även att nämna komponering av teatermusik, produktion av musikradioprogram och kursledare i fiol, folksång och scenisk framställning.

Susanne har sina rötter i Skaraborg och är en av de som turnerar runt i Bygdegårdarnas Riksförbunds Kulturbygdsturné.

 

Arrangör: Österängs bygdegårdsförening i samarbete med Bygdegårdarnas Riksförbunds Kulturbygdsturné, Skaraborgs bygdegårdsdistrikt och Kulturen i Götene kommun.

 

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!