Lyssna

Kulturprogram

Kulturen i Götene kommun arrangerar evenemang fortlöpande under året. Här ser du vad som är inbokat just nu, men nya evenemang läggs till löpande.

 • Kulturcafé med vernissage och konstutställning: Sofia Rybrand, teckning och akvarell - 4 mars


  Sofia Rybrand ställer ut teckningar och akvareller i Götene konstrum under perioden 4 mars - 20 mars.Om sitt konstnärliga skapande säger hon: Relationen mellan djur, människa och natur är återkommande i mitt arbete. Den får i min konst både symbolisera och gestalta inre och yttre tillstånd. Jag upplever hur natur och djur i relation till människan öppnar upp för många olika lager av frågor kring n...
 • Musikunderhållning med Hanna Sundblad - 7 mars


  Det blir ett blandat program med egna och andras låtar till gitarr, och nerv, humor och tänkvärda texter utlovas i en skön mix när sångerskan Hanna Sundblad från Lidköping gästar oss torsdagen den 7 mars! Efter musikunderhållningen serveras fika i cafét - välkommen!
 • Musikunderhållning med Anders Djup - 10 mars


  Foto på Anders Djup Välkommen på musikunderhållning med Anders Djup i Hangelösa Bygdegård söndagen den 10 mars klockan 17:00.
 • Släktforskarcafé i biblioteket med föredraget Färdvägar i Skaraborg av Christer Westerdal - 13 mars


  Källby hallar Släktforskarcafé med föredraget Färdvägar i Skaraborg av Christer Westerdal. Vi ses i biblioteket onsdagen den 13 mars klockan 18:00 - välkommen!
 • Dagbio: Miraklet i Gullspång - 14 mars


  Filmaffisch - Miraklet i Gullspång. Torsdagen den 14 mars klockan 14.00 visar vi filmen "Miraklet i Gullspång" som dagbio.Film och fika: 120 kronor - varmt välkommen!
 • Filmvisning: "Stenhuggeri på Kinnekulle - 1000-årig tradition - 4 april


  Filmen "Stenhuggeri på Kinnekulle - 1000-årig tradition" är en fascinerande berättelse om utvecklingen av stenhuggerinäringen från 1000-talet till modern tid. Björn Obenius presenterar arbetet med filmen innan visningen, och efteråt berättar Eric Julihn från Råbäcks mekaniska stenhuggeri om verksamheten där idag - välkommen!
 • Barnteater: Radio Trattofon - 6 april


  En kvinna med röd mössa och stor grå mustasch och en man med svart flygmössa och stor grå mustasch står bakom en tecknad radio. Båda har färgglada blommor runt halsen. Cirkus Trattofon rattar in en halsbrytande humorföreställning på sin tecknade radio. Men radion själv är inte med på noterna. ett enkelt shownummer urartar i tekniskt haveri och kanal efter kanal ställs in med oväntade vändningar. I jakt på den rätta låten får de två figurerna snubbla sig fram i en värld av dans, ljudeffekter och tecknad rekvisita.Välkommen på nycirkusföreställning!
 • Dagbio: Ett sista race - 18 april


  Filmaffisch - Ett sista race Torsdagen den 18 april klockan 14.00 visar vi filmen "Ett sista race" som dagbio.Film och fika: 120 kronor - varmt välkommen!
 • Dagbio: Purpurfärgen - 16 maj


  Filmaffisch från Purpurfärgen Torsdagen den 16 maj klockan 14.00 visar vi filmen "Purpurfärgen" som dagbio.Film och fika: 120 kronor - varmt välkommen!

Mer information

Åsa Ullberg, kultursamordnare

Telefon: 0511-38 60 50
E-post: asa.ullberg@gotene.se

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!