Lyssna

Kulturprogram

Kulturen i Götene kommun arrangerar evenemang fortlöpande under året. Här ser du vad som är inbokat just nu, men nya evenemang läggs till löpande.

  • Galleri Hemmavé vernissage - 27 april


    Pian Bates - selfie. Vi kallar vår utställningsplats under stjärnorna för Galleri Hemmavé, och den här gången är det dags för broderande konstnär Pian Bates med utställningen "Innan det är för sent" . Välkommen på vernissage lördagen den 27 april klockan 11:00.Utställningen pågår under perioden 27 april - 26 maj, och är en del av Vårrundan Kinnekulle 4-5 maj.
  • Dansfest i parken - 2 maj


    Dags att damma av dansskorna och göra sig redo för att ta en svängom på dansgolvet, för torsdagen den 2 maj bjuder Fritid Senior, SPF Seniorerna och PRO upp till dans!Prova Linedance under ledning av Iréne Weiner och dansa till dansbandsmusikerna Kent & Henke - välkommen på Dansfest i parken !
  • Hallå senior! Sparbanken Skaraborg - 7 maj


    Klicka för att förstora Hur kan man förebygga ekonomiska bedrägerier? Kom och ta del av en föreläsning med Emma Magnusson, ekonomisk rådgivare och Kenneth Lövgren, säkerhetschef från Sparbanken Skaraborg.Efteråt finns det fika att köpa i Amandas skafferi. Välkommen!
  • GöteborgsOperan på besök - Musikaliska pärlor - 8 maj


    GöteborgsOperan på besök. GöteborgsOperan gör ett nedslag i Götene och blandar storslagna klassiker med sångarnas personliga favoriter! GöteborgsOperans sångare med pianist bjuder på en konsert med det mesta av det bästa inom opera, operett och musikal.

    Konstnärlig elegans inramat i en läcker ljussättning - välkommen!

  • Hallå senior! Götene kommuns friluftsgrupp - 14 maj


    Klicka för att förstora Vår kommun har mängder med vackra natur- och friluftsområden med olika karaktär att erbjuda. Vill du veta mer om dem? Välkommen att delta när Götene kommuns folkhälsostrateg Tove Wold-Bremer, verksamhetspedagog Catrine Lunnerhag och Elin Sjöstedt från Destination Läckö-Kinnekulle berättar om vår natur.Efteråt finns det fika att köpa i Amandas skafferi.
  • Dagbio: Purpurfärgen - 16 maj


    Filmaffisch från Purpurfärgen Torsdagen den 16 maj klockan 14.00 visar vi filmen "Purpurfärgen" som dagbio.Film och fika: 120 kronor - varmt välkommen!
  • Hallå Senior! Föreläsning om Carl von Linné - 28 maj


    Klicka på bilden för att förstora Välkommen på en föreläsning där Västgötaguiden Berit Johansson berättar om vår blomsterkung Carl von Linné och hans hustru Sara Lisas levnadsförhållanden.Efteråt finns det fika att köpa i Amandas skafferi.

Mer information

Emelie Karlsson Landén, kultursamordnare

Telefon: 0511-38 60 50
E-post: emelie.karlssonlanden@gotene.se

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!