Lyssna

Kulturprogram

Kulturen i Götene kommun arrangerar evenemang fortlöpande under året. Här ser du vad som är inbokat just nu, men nya evenemang läggs till löpande.

  • Konstutställning: Petra Gunnarsson - 7 oktober till 24 oktober


    Klicka för att förstora. Välkommen till konstrummet i Götene för att ta del av fotokonst skapad av Petra Gunnarsson.
  • Konsert: Från gammalt till nytt - 27 oktober


    Maria och Jan bjuder bland annat på visor, jazz och vispop, från gammalt till nytt, med mestadels svenska texter från några av våra mest kända textförfattare, kompositörer och artister. Denna eftermiddag smyger de även in ett par låtar från bland andra Creedence och Carlene Carter - varmt välkommen på konsert i Österängs bygdegård.
  • Affischutställning - 28 oktober


    Kom och ta del av de affischer som tävlat inför årets Yrkeslivsmässa 2024, skapade av elever i årskurs 8 på Liljestensskolan. Vernissagemingel med liveband och tilltugg.Utställningen pågår 28 oktober - 4 november.Varmt välkommen!
  • Hallå senior! Föreläsning med Samhällsskydd Mellersta Skaraborg - 29 oktober


    Vill du veta mer om säkerhetsservice, brandsäkerhet, hjärtstartare och civil beredskap? Välkommen när Dan Lagerstrand och Magnus Thorsell från Samhällsskydd Mellersta Skaraborg kommer och föreläser hos oss i Götene.Efteråt finns det fika att köpa hos Amandas skafferi.
  • Dans i Parken - 7 november


    Mogna Män. Dans till dansbandet Mogna Män i Folkets park.
  • Barnteater: Jag kan! - 9 november


    Jag Kan! är ett kroppspoetiskt teateräventyr för de yngsta, om lyckan i att klara av. Om hur kämpigt det kan vara att lära nytt och hur stolt man blir när man plötsligt kan det man nyss inte kunde. Föreställningen vill inspirera till självtillit och självkänsla; modet att pröva igen när det går på tok och uppmuntra till kreativ problemlösning.Genom teaterns lek, humor och rörelse gestaltar vi pröv...
  • Konsert: Toner i Vinterljus - 9 november


    Vintrigt och soligt landskap intill Kollängens Tingshus. Glöggen doftar och marschallerna lyser upp vägen fram till Tingshuset. Kliv in i värmen och njut av klara toner i den krispiga vinterkvällen när Johan Silfverhjelm och Hanna Carlsson bjuder på ett varmt och innerligt program från visa till musikal.
  • Dagbio: Möte i Rom - 14 november


    Filmaffisch från Möte i Rom Torsdagen den 14 november klockan 14.00 visar vi filmen "Möte i Rom" som dagbio.Film och fika: 120 kronor - varmt välkommen!
  • Knattebio: Lilla Anna och Långa farbrorn - 21 november


    Nu är det dags för bio för alla småttingar! Kom och var med när vi visar Lilla Anna och Långa farbrorn i Götasalen. Evenemanget är gratis, men plats behöver bokas - välkommen.
  • Hallå senior! Föreläsning om Svalbard med Bengt-Åke Öhgren - 26 november


    ”Skönheter i ett hotat Arktis”.Kom och ta del av Bengt-Åke Öhgrens upplevelser och bildsamling från Svalbard.Efteråt finns det fika att köpa hos Amandas skafferi.Välkommen!
  • Dagbio: The old oak - 4 december


    Filmaffisch The old oak Onsdagen den 4 december klockan 14.00 visar vi filmen "The old oak" som dagbio.Film och fika: 120 kronor - varmt välkommen!
  • Knattebio: Härliga vintertid - 12 december


    Nu är det dags för bio för alla småttingar! Kom och var med när vi visar Härliga vintertid i Götasalen. Evenemanget är gratis, men plats behöver bokas - välkommen.

Mer information

Emelie Karlsson Landén, kultursamordnare

Telefon: 0511-38 60 50
E-post: emelie.karlssonlanden@gotene.se

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!