Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Ale Möller möter Göteborg Wind Orchestra - 14 november

Ale Möller, musikanten med hela världens musik i hjärtat och med en musikalisk djärvhet och glödande passion, möter Göteborg Wind Orchestra - en upplevelse för både publik och medverkande.

Ale MöllerFörstora bilden

Ale Möller är musikanten med hela världens musik i hjärtat och som med musikalisk djärvhet och glödande passion bygger ett musiklandskap grundat på musiktraditioner från jordens alla hörn.

Göteborg Wind Orchestra är en professionell blåsorkester vars kännetecken är den musikaliska bredden med en unik klang och samspelthet men som även präglas av individuellt skickliga musiker av högsta klass.

Kombinationen med Ale Möller och Göteborg Wind Orchestra är en upplevelse för både publik och medverkande. Få kan som Ale Möller skapa riktig spelglädje både på och utanför scenen.

Ale Möller är en multi-instrumentalist som spelar ett brett utbud av instrument. Allt från mandola och dragspel till olika sorters flöjter, skalmeja, kohorn, sälgpipa, diverse stränginstrument, hackbräde och ibland en bensinslang med klarinettmunstycke! Vi får se vad han tar med sig till mötet med Göteborg Wind Orchestra…

Större delen av konserten innehåller nyskriven musik som är särskilt komponerad till Göteborg Wind Orchestra. Det blir alltså ett uruppförande som har växt fram ur Ale Möllers kärlek till musiken med 50 års erfarenhet av gränsöverskridande samarbeten och influenser samt en fortsatt nyfikenhet och spelglädje.

Söndag 14 november, klockan 16.00

Parken, Götene (Trombongatan 1)

Biljetter:

Pris: 220 kronor

Boka biljetter till Ale Möller och GWO (nortic.se)
Medborgarkontoret Götene 0511-38 60 01
Turistbyrån Lidköping 0510-200 20

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!