Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Biblioteket stängt för utlån och återlämning 1-8 november 2018

Publicerad: klockan

Mellan den 1 och 8 november 2018 håller Götene kommunbibliotek stängt för utlåning, återlämning, fjärrlån och reservationer av böcker och media på grund av sammanslagning av bibliotekssystem. Även bibliotekets bokningsbara datorer kommer att vara stängda. Bibliotekslokalen är dock öppen för dem som vill läsa eller studera på plats.  

För att skapa den bästa biblioteksverksamheten för våra kommuninvånare, kommer biblioteken i Essunga, Grästorp, Götene, Lidköping, Skara och Vara under hösten 2018 att gå samman i ett gemensamt bibliotekssystem. Det innebär att vi slår ihop alla kataloger och uppdaterar lånekorten. När sammanslagningen är klar kan alla låntagare använda sina lånekort på biblioteken i Essunga, Lidköping, Grästorp, Götene, Skara och Vara.

Götene kommunbiblioteks öppettider 1-8 november 2018

Ingen möjlighet till utlån eller återlämning av media. Ingen bokning av dator. Bibliotekslokalen är öppen för dig som vill läsa eller studera på plats.

Torsdag 1 november: 10.00-19.00

Fredag 2 november: 10.00-13.00

Lördag 3 november: STÄNGT (alla helgons dag)

Måndag 5 november: 10.00-19.00

Tisdag 6 november: 10.00-19.00

Onsdag 7 november: 10.00-19.00

Torsdag 8 november: 10.00-19.00

Återaktivera ditt lånekort

Under sammanslagningen kommer alla lånekort att avaktiveras. För att återaktivera lånekortet måste du fylla i och skriva under ett nytt låntagaravtal.

Från och med vecka 43 kommer blanketter med de nya låntagaravtalen att finnas tillgängliga i biblioteket och du har då möjlighet att i förväg fylla i ett sådant. Du hittar även blanketten här nedaan som du kan skriva ut, fylla i och ta med till ditt nästa biblioteksbesök.

Blankett

Välkommen! 

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!