Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Bibliotekets julkalender lucka 5

Jul, jul, strålande jul… men vad vore julen utan en julkalender? Med luckor att öppna med spännande överraskningar som väntar där bakom.

Bakom lucka 5 döljer sig Med hjärtat som insats av Simona Ahrnstedt.

Följ med i bibliotekets julkalender, där vi varje dag fram till julafton öppnar en ny lucka i vår alldeles egna julbokskalender. Inspireras och njut och kanske hittar du en ny favorit bland våra kalenderluckor.

När Dessie och Sam var unga älskade de varandra till vanvett. Men på en fest krossade deras kärlek och brutalt drevs de isär. Ingen av dem har hämtat sig från sveket och lögnerna.

Femton år senare är Dessie säkerhetsexpert med erfarenheter från krigszoner över hela världen. Samtidigt som hon har en hög position i en våldsam bransch där kvinnor är sällsynta kämpar hon med trauman som kan förgöra henne.

Sam var förortsgrabben som alla räknade ut. Efter Dessies svek var revansch länge hans drivkraft, och han har på egen hand skapat ett framgångsrikt hotellimperium. När Sam får mordhot riktade mot sig behöver han en livvakt. Ödet för Dessie i hans väg… Det räcker med en blick så vet både Dessie och Sam vad som gäller. Den här gången spelar de med hjärtat som insats.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!