Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Bibliotekets julkalender lucka 20

Jul, jul, strålande jul… men vad vore julen utan en julkalender? Med luckor att öppna med spännande överraskningar som väntar där bakom.

Bakom lucka 20 döljer sig Mythos av Stephen Fry

Följ med i bibliotekets julkalender, där vi varje dag fram till julafton öppnar en ny lucka i vår alldeles egna julbokskalender. Inspireras och njut och kanske hittar du en ny favorit bland våra kalenderluckor.

Förstora bilden

Ingen älskar och hatar, åtrår och bedrar, så fräckt och så storslaget som de grekiska gudarna. Och få kan levandegöra deras äventyr så skickligt som Stephen Fry. Med sin häpnadsväckande kunskap om den klassiska litteraturen, och med en värme och träffsäkerhet som gjort honom till en av Englands mest folkkära komiker, berättar Fry vad som faktiskt hände, när det begav sig, i de odödliga grekiska gudarnas kretsar. Sagorna om Atenas födelse ur Zeus huvud, Persefones vandring i dödsriket, Eros och Psyches svindlande kärlekshistoria – här blir de högrelevanta och fullkomligt mänskliga, även för oss dödliga. Mythos – de grekiska myterna återberättade av Stephen Fry har blivit en av de senaste årens stora internationella succéer.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!