Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades 19 maj 2012 och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad: 19 maj 2012 10.09

LongKalsong, konsert på Götenelörda'n - 26 maj

Publicerad: 19 maj 2012
LongKalsong. Klicka på bilden för att förstora.

LongKalsong. Klicka på bilden för att förstora.

I LongKalsong - LIVE får vi följa med Tompa och Mackan på sångäventyr. Det blir en konsert med allsång och mycket rörelser. Några nya sånger om mat från den alldeles färska plattan blandas med de gamla favoriterna Igge Igelkott och Robotapan.
Musiken kommer från LongKalsongs fyra populära skivor "Hunden Bill", "Det gungar", "Djur på svenska" och den nya "Maten är klar!".

LongKalsong är gruppen som sedan 2003 turnerat över hela Sverige och USA. Med sina fyra skivor, en DVD och cirka 700 spelningar i bagaget bjuder de på underfundiga och trallvänliga låtar som tilltalar både barn och vuxna. Dom har spelat och sjungit för barn på skolor, barnsjukhus, bibliotek och julgransplundringar.

De har framträtt för familjer på Skansen, i folkparkerna, TV4 LattjoLajban och på stora och små fester. Som vanligt bjuder de på underfundiga och trallvänliga låtar som tilltalar både barn och vuxna.

Den grammisnominerade gruppen LongKalsong består av musikerna Tompa på sång, dragspel och simfot, samt Mackan på gitarr och sång. Mackan kallas också Marcus Sigvardsson. Tompa heter egentligen Tomas Edelgård.

Lördag 26 maj
Scenen, Götenelörda'n

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!