Evenemangskalender

Information om evenemang i Götene kommun.

 • Utställning: Eva Dahlin - teckning


  Konstnären Eva Dahlin känner sig starkt besläktad med den vetenskapliga grundforskningen och har länge sökt förståelse varför allt är som det är. Genom sin konst utforskar hon gränserna för vårt betraktande.Utställning i Götene konstrum
  Läs mer
 • KAN SJÄLV! En ljudupplevelse för de allra minsta, 0–2 år.


  Klicka på bilden för att förstora. Utställningen Kan själv öppnar och de minsta barnen kommer kunna leka, lära, upptäcka och skapa ljud fram till den 1 oktober.
  Den 5 september är det vernissage! Varmt välkomna till Familjecentralen!

  Läs mer
 • Be rättarkväll i Holmestads Bygdegård - 18 september


  Klicka på bilden för att förstora. Holmestads Bygdegård
  bjuder in till berättarkväll. Rogher Selmosson berättar om sin pappa, fotbollsproffset, Arne Selmosson.
  Onsdagen den 18 september klockan 19.00. Inträde 50 kronor inklusive fika

  Läs mer
 • Barnföreställning: Vill ha hund - 20 september


  Klicka på bilden för att förstora. En dans- och dockteaterföreställning om att toklängta efter en egen hund.Fredag 20 september, Sessionssalen Centrumhuset, klockan 16.00.
  Läs mer
 • Teater i Österängs bygdegård: Allan 2 – i nöd om du har lust - 22 september


  Klicka på bilden för att förstora. Charmig feelgood-teater om att inte ha en chans men ändå ta den. I denna fristående fortsättning på succén Alla heter Allan återser vi kåkfararen och den smått hypokondriske Allan som ska ta tag i sitt liv.Österängs bygdegård, söndag 22 september klockan 18.00.
  Läs mer
 • Kulturvecka i Vättlösa bygdegård med utställning av EWK-illustrationer


  Klicka på bilden för att förstora. Vättlösa bygdegårdsförening anordnar kulturvecka och visar "Vässa pennan"– en illustrationskonstutställning med EWK och samtida satirtecknare.Vättlösa bygdegård
  Läs mer
 • Sockendag i Holmestad - 6 oktober


  Klicka på bilden för att förstora. Holmestads Hembygdsförening anordnar Sockendag i Holmestad med hantverkare, utställningar, spånhyvling släktforskning och lotteri. Raggagårdens Mejeri är öppet för visning och med försäljning av ost. Sockendagen hålls i Sockenstugan, Bygdegården och Raggagårdens Mejeri.Söndagen 6 oktober klockan 10.00-16.00.
  Läs mer
 • Konsert: Nordiskt ljus - 17 oktober


  Klicka på bilden för att förstora. Gruppen JSQ ( Johan Sundström Quintet ) har satt ihop ett program med musik av nordiska kompositörer, främst pianisten Lars Jansson och Edvard Grieg. Några av Griegs mest kända kompositioner får av JSQ en jazzig touch som skapar spänning och skönt sväng.Torsdag 17 oktober, klockan 19.00, Sessionssalen.
  Läs mer
 • Konsert: Anna Heikinnen och Längtans kapell - 28 november


  Klicka på bilden för att förstora. Med finska och svenska texter, dragspel, saxofon och cello, letar vi efter vårt eget Satumaa, vårt eget Sagoland, och väver en längtans väv av toner och ord.Torsdag 28 november. Götasalen/bion klockan 19.00. Biljetter 80 kronor.
  Läs mer

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!