Evenemangskalender

Information om evenemang i Götene kommun.
 • Sommarsalongen, 11 juni- 3 augusti   Emelie Liljebäck I trakterna kring Kinnekulle finns en mångfald av konstnärer och konsthantverkare. Några av dem ställer ut i årets Sommarsalong.Vernissage måndag 11 juni kl 18-20.
  Läs mer
 • Sommarkväll i Råbäcks hamn - 30 juni  Klicka på bilden för att förstora. Råbäcks Mekaniska Stenhuggeri har utsetts till Årets arbetslivsmuseum 2018! För att fira utmärkelsen arrangeras en festlig Sommarkväll.Lördagen den 30 juni från klockan 17.00
  Läs mer
 • CECILIA - "The Sound Of Simon And Garfunkel" på Falkängen - 4 juli  Klicka på bilden för att förstora. Med sång och olika instrument gör gruppen på ett personligt vis sina egna tolkningar av de mest klassiska låtarna från Simon and Garfunkels storhetstid.Onsdag 4 juli klockan 18.
  Läs mer
 • Musikafton på Jönsegården - 6 juli  Klicka på bilden för att förstora. TS Band, Tomas Storm band tar med publiken 50 år tillbaka i tiden och bjuder på 60-talets populäraste låter.
  Fredag 6 juli klockan 19.00 Jönsegården Hangelösa

  Läs mer
 • Sommar i Husaby - 9-29 juli  Klicka på bilden för att förstora. Under tre veckor i juli 9-29 juli ordnas roliga och spännande barn- och familjeaktiviteter vid Lasses grotta och vid Biskopsborgen i Husaby. Spela naturbingo, gå på tipspromenad, gå på skattjakt och måla din egen riddarsköld! 
  Läs mer
 • "Happiness" på Falkängen - 11 juli  Klicka på bilden för att förstora. Välkomna till Happiness, en fartfylld och rivig show. Sketcher, imitationer, standup och skön musik från 50-talet och framåt.Onsdag 11 juli klockan 18.
  Läs mer
 • Robi Svärd, Afra Rubino och Trayo på Kollängens Tingshus - 17 juli  Klicka på bilden för att förstora. Kollängens tingshus står värd för ett virtuost möte mellan flamenco och romsk musik i konsertserien Musik på Slott och Herresäten.
  Kollängens tingshus tisdagen den 17 juli.
  Robi Svärd är en flamencogitarrist som hyllas världen över för sitt bländande gitarrspel. Kvällen inleds med ett virrvarr av makalöst vackra melodier och med en nästan hårresande virtuositet möts Robi och Afra Rubino i en helt nybildad flamencogitarrduo. Med melodierna i centrum och en stor dos sväng tas lyssnaren med på en resa genom Andalusien!Kvällen fortsätter med Trayo, en grupp som med hjärta, smärta och hög intensitet förmedlar den romska musiken med låtar från Balkan och östeuropa.
  Läs mer
 • Mockingbird Hillbillies på Falkängen - 18 juli  Klicka på bilden för att förstora. Mockingbird Hillbillies från trakterna kring Billingen spelar musik med influenser från country, bluegrass, pop och rock.Onsdag 18 juli klockan 18.
  Läs mer
 • Axel Sondén och Flyttfåglarna - 25 juli  Klicka på bilden för att förstora. Den Göteborgska estradören Axel Sondén bjuder in publiken till en jordenruntresa tillsammans med sin folkpop-svängande orkester Flyttfåglarna.
  Onsdag 25 juli klockan 18.

  Läs mer
 • En hyllning till Birgit, Smedjan Hellekis säteri - 1 augusti  Klicka på bilden för att förstora. En hyllning till Birgit ”La” Nilsson. Arior och duetter från hennes mest älskade operor av Mozart, Wagner och Puccini, i konsert-serien Musik på Slott och Herresäten.
  Smedjan  Hellekis säteri onsdagen den 1 augusti.

  Läs mer
 • Kvällsguidning vid Flyhovs hällristningar - 15 och 22 augusti  Klicka på bilden för att förstora. En visning av hällristningarna i skymningen är en upplevelse utöver det vanliga.
  Läs mer
 • Götene Seniordag 2018 - 13 september  Götene Seniordag 2018
  Torsdagen den 13 septemberParken Götene
  Klockan 10.00-17.00
  Fri entré

  Läs mer

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!


Sidansvarig: Adrian Braekke, senast ändrad 11 juni 2018