Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Digital utställning "Konstnärer kring Kinnekulle"

Vi är stolta och glada över alla fina konstnärer som verkat och verkar på Kinnekulle. Ta del av konstutställningen "Konstnärer kring Kinnekulle" genom ett digitalt utställningsbesök på Kollängens Tingshus.

Sveriges Konstföreningar Skaraborg skulle tillsammans med Götene Konstförening och Lidköpings konstförening haft ett vernissage och utställning i Kollängens Tingshus imorgon lördagen den 28 november kring den nyutkomna boken ”Konstnärer kring Kinnekulle” . Bokens texter är skrivna av konstkritikern och författaren till många konstböcker Bo Borg.

På grund av COVID-19 har vernissagen tyvärr blivit inställt. Vi har dock skapat en digital version av utställningen som ni kan få ta del av. Filmen visar först en övergripande filmvisning av utställningen sedan följer ett bildspel med varje konstnär och verk. Vidare kan ni se ett smakprov på boken om konstnärerna.

Är ni Intresserade av att se konstverk eller att köpa boken ”Konstnärer kring Kinnekulle” kan ni kontakta Elisabeth Stigson, Kollängens Tingshus direkt, 070-5627250..

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!