Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Välkommen till Klassfotboll 2010 - 29-30 maj

Publicerad: 21 maj 2010
Årets klassfotboll spelas den 29-30 maj på Kinnevallen i Kinne-Vedum

Några funderingar från ordförande i Kinne-Vedums IF Annette Holgersson kring fotboll generellt och klassfotbollen speciellt:


"Grönt är skönt!" Då tänker jag inte bara på Kinne-Vedums IF :s klubbfärg, utan att det efter en lång vit vinterblivit vår, gräset är åter grönt och det inbjuder till att spela fotboll. Eftersom jag arbetar mitt emot en skola i kommunen kunde jag efter påsk glädjas åt att eleverna började spela fotboll på rasterna och att det varmed rättvisemärkta bollar skänkta av Svenska kyrkan i Götene församling. Dessa bollar ger förutsättningen till rörelse på rasterna och har säkert inspirerat till att det är hög deltagarfrekvensi klassfotbollen. Hela 910 elever har anmält sig i år och det är 77 % av elevunderlaget.

Klassfotbollsdagarna bjuder en hel del aktiviteter förutom matcherna. Som traditionen bjuder håller Life-Club i en gemensam uppvärmning från scenen före matchstart.

Kl 12.30 uppträder båda dagarna Tomas Lundman samt Mr Mouwee. Olika aktiviteter erbjuds mellanmatcherna. Nytt för i år är Reball, en form av paintball. Andra aktiviteter är hoppborg, ponnyridning, hastighetsskjutning och bingopromenad samt ett lotteri med två cyklar som vinst kommer att säljas.
 

Finalen för segrande 5:or spelas lördag 28 augusti


Regionsfinalen för 5:orna i Västergötland arrangeras av Kinne-Vedums IF.

Finaldagen startar med gemensam samling kl. 09.30 i Kinne-Vedum, på Kinnevallen. Matcherna startar kl. 09.45 och avslutas med finalspel under eftermiddagen.
 

Första pris:


En skolresa för hela klassen med entré, övernattning och alla måltider till Skara Sommarland, som de kan utnyttja kommande år.
 

Andra pris

:


En heldag på Skara Sommarland med lunch för hela klassen.

 

Inbjudna klassfotbollskommuner:18 st


Alingsås, Borås, Falköping, Gullspång, Götene, Lidköping, Mariestad, Mark, Skara, Skövde, Tibro/Karlsborg, Tidaholm/Hjo, Tranemo, Trollhättan, Töreboda, Ulricehamn

 
För mera information gå in på Kinne-Vedums IF:s hemsida: www.k-vif.com(nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!