Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Nu får föreningar extra stöd från Sparbanksstiftelsen Skaraborg

Sparbanksstiftelsen Skaraborg har nu avsatt ett extra stöd om 12 miljoner kronor för föreningar, ideella organisationer och näringslivsfrämjande insatser inom kommunerna Götene, Skara, Vara och Essunga.

Förstora bilden

I rådande tider med det nya coronaviruset är det många som har drabbats hårt. Sparbanksstiftelsen Skaraborg meddelar att en av deras uppgifter är att bidra till tillväxt och utveckling. Detta görs både på eget initiativ och i samverkan inom kommunerna Götene, Skara, Vara och Essunga.

För att hjälpa aktörer inom detta området att kunna fortsätta bidra till att vi kan vara en attraktiv plats att bo, leva och verka på, avsätter nu stiftelsen 12 miljoner kronor för att stötta idrotten, kulturen och näringslivet.

Läs mer och ansök om stöd på Sparbanken Skaraborgs hemsida (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förstora bilden

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!