Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Inga externa matcher får bokas på konstgräsplanen eller i våra hallar från 1 mars

Krisledningen har i dag beslutat att inga matcher eller cuper får bokas in på konstgräsplanen eller i våra idrottshallar. Detta gäller från 1 mars och för alla åldrar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För träning gäller samma som tidigare.

Folkhälsomyndigheten har idag fattat beslut att idrottsrörelsen bör avstå helt från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott. Beslutet grundas på det rådande allvarliga smittläget.

Enligt Folkhälsomyndighetens tidigare föreskrifter och allmänna råd bör föreningar avstå från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar med undantag för bland annat enstaka matcher eller tävlingar för barn födda 2005 och senare. Detta undantag hävs från och med den 1 mars, till dess att smittläget förbättras.

Mer information

Jytt Rixman-Svantesson, sektorschef kultur och fritid
E-post: Jytte.Rixman-Svantesson@gotene.se
Telefon: 0511-38 60 61

Förstora bilden

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!