Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Enkät om coronapandemins påverkan på föreningslivet

Coronapandemin har slagit hårt mot stora delar av samhället och föreningslivet är inget undantag. Förbudet mot att samlas i stora folkgrupper och uppmaningar om social distansering har medfört inställda träningar, träffar och evenemang vilket har gjort att många har behövt ställa om sin verksamhet.

Hjälp oss att hjälpa dig/er!

Med anledning av detta har vi skickat ut en enkät till föreningar i kommunen, i syfte att få en samlad bild av hur pandemin har slagit mot föreningslivet.

Enkäten behandlar bland annat frågor om hur coronapandemin har påverkat föreningarnas aktivitetsnivå, ekonomi och motivation hos ledare och medlemmar. Underlaget kommer att ge värdefull information om vilka insatser och vilket stöd föreningslivet är i behov av och ge oss en riktning i arbetet med att hjälpa föreningar under och efter krisen.

Enkäten har skickats till föreningar i Essunga, Grästorp, Götene, Lidköping, Skara och Vara.

Har du frågor om enkäten? Kontakta:

Ann-Sofie Anderssson, kultursamordnare
Telefon: 0511-38 60 50
E-post: ann-sofie.andersson@gotene.se

Stefan Rubach, fritidssekreterare
Telefon: 0511-38 62 95
E-post: stefan.rubach@gotene.se

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.gotene.se/coronaviruset

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!