Lyssna

Projekt

I Götene kommun pågår ett flertal projekt som är finansierade med EU-medel. Denna externa finansiering ger oss möjligheterna att utveckla våra verksamheter.

Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Erasmus+ Liljestenskola - Mathematics in Europe

Universitets- och högskolerådet (UHR) har tilldelat Liljestensskola (Högstadium) i Götene kommun 27 532 euro (cirka 270 000 kronor) för mobilitetsprojektet Mathematics in Europe från EU-programmet Erasmus+. Syftet med projektet är kompensutveckling i form av erfarenhetsutbyte och jobbskuggning på andra matematiklärare i Europa.

Våra projektpartners är en högstadieskolor i Tysklan och Finland. (2022-2024)

Erasmus+ Medborgarkontoret - ICU

Universitets- och högskolerådet (UHR) har tilldelat Medborgarkontoret i Götene kommun 14 515 euro (cirka 135 000 kronor) för mobilitetsprojektet Intercultural communication for you (ICU) från EU-programmet Erasmus+. Syftet med projektet är att utveckla medborgarkontorets service genom kompensutveckling i form av erfarenhetsutbyte och jobbskuggning på andra medborgarkontor i Europa.

Våra projektpartners är en Bon Stad i Tyskland och ett socialt kooperativ i Italien. (2016-2018)

Nordplusprojekt, Biblioteket,  Lori = Love reading

Biblioteket i Götene kommun har beviljats 2940 euro av Nordplus för ett tvåårigt Nordplus vuxen mobilitetsprojektet.

Projektets syfte är att utveckla och testa nya läsfrämjande metoder och aktiviteter genom kompetensutveckling i form av erfarenhetsutbyte och jobbskuggning på nordisk-baltiska bibliotek i Pargas i Finland, Pasvalys i Litauen och Aarhus i Danmark. ()2016-2018)

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!