Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Vill du bli biosfärambassadör?

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.

Klicka på bilden för att förstora.

Nu startar Biosfärkontoret en ny utbildning för att utbilda fler som vill hjälpa till att informera och sprida kunskap om Biosfärområdet.

Utbildningen hålls under våren med fem träffar. Träffarna varvar teori och studiebesök i vårt eget Biosfärområde. Efter avslutad kurs har man djupare kunskap om syftet med Biosfärområden och hur aktörer i vårt Biosfärområde verkar.

Biosfärambassadörens roll kan beskrivas som att vara en aktiv resurs för sitt biosfärområde. Det kan till exempel betyda att på olika sätt hjälpa till att informera om och väcka intresse för området och dess utveckling. Som ambassadör har man stor frihet att själv bestämma hur man vill utforma sina insatser. Biosfärambassadörerna ingår tillsammans med biosfärkontoret i ett nätverk där idéer och erfarenheter utbyts och kontinuerlig fortbildning sker. Nätverksträffarna brukar vara uppskattade!

Utbildningen genomförs i samarbete med Studiefrämjandet. Kursledare är Fredrik Hedman som varit biosfärambassadör sedan 2007.

För frågor om utbildningen och dess innehåll kontakta:
Fredrik Hedman på telefon 070 207 66 15

När?

Kursen hålls en gång i veckan med start tisdag den 22 April kl 18:00. Kursen hålls tisdagar fram till och med vecka 21.

Var?

Första och sista tillfället hålls i Studiefrämjandets lokaler i Lidköping, Kållandsgatan 20. Övriga träffar varieras i Mariestad, Götene och Lidköping.

Anmälan

Anmälan görs på Studiefrämjandets hemsida: www.studieframjandet.se/lidkoping-skaraborg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
eller hos Susanna Lundgren på telefon: 0510 77 90 48.

Kursen är kostnadsfri.

Välkommen att anmäla dig!

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!