Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Vårfest med underhållning av Henrik Strömberg på Götene Träffpunkt

Under tisdagskvällen var det vårfest på Götene Träffpunkt. En fullsatt lokal med glada gäster fick njuta underhållning av Henrik Strömberg som bjöd på en blandad repertoar. Festen bjöd också på smörgåstårta, dryck samt kaffe och godsak. Varma applåder och blommor till Henrik från en mycket nöjd publik. Aktiviteten genomfördes inom Fritid senior med stöd av Studieförbundet Vuxenskolan.

Henrik Strömberg underhåller med sång och musik vid Götene Träffpunkt.Förstora bilden

Henrik Strömberg underhåller med sång och musik vid Götene Träffpunkt.

Blandad musikrepertoar

Henrik bjöd på sång och spelglädje med många fina melodier och vackra texter, bland annat låtar från "dansbandsvärlden" men också melodier av låtskrivare som Lasse Berghagen och Tore Skogman för att nämna några.


Smörgåstårta till kvällsmat

Gästerna bjöds på smörgåstårta till kvällsmat vilket var mycket uppskattat, att få äta tillsammans med andra är mycket trevligare och smakar mycket bättre än att sitta ensamma hemma vid matbordet, det var vad flertalet gäster uttryckte.

Önskan om fler fester

Nöjda gäster gick hem frampå kvällen, mätta och glada tackade de för en trevlig fest med önskan om fler och mer fester. Något Fritid senior tog emot med ett leende på läpparna då fler aktiviteter och festligheter finns inplanerade framöver.

Aktivitet i samverkan

Kvällens aktivitet genomfördes med stöd av Studieförbundet Vuxenskolan som är en av fler samverkansparter inom Fritid senior.


Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!