Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Stolt och Pank, viskväll på Kinnekullegården - 15 oktober

Publicerad: 10 oktober 2010
Det blir en kväll med kända och okända, orimligt vackra och grovhugget fula, långa, korta, kärlekstörstande och raljant framförda visor, dikter och monologer. Lucas Stark och Karl-Gunnar Malm förgyller din kväll med sång, musik och struntprat.
Lucas Stark är en flitigt turnerande vissångare och musiker sedan drygt tio år. Egna tolkningar, en uppskattad scennärvaro och nyskapande arrangemang har gjort honom till en uppskattad artist på visfestivaler och konsertscener.

Lucas har bland annat belönats med Taubestipendiet av Sällskapet Astri och Evert Taubes vänner, Ulf-Peder Olrog-stipediet, Segerstipendiet, konstnärsnämndens arbetsstipendium. 2009 blev han invald som ledamot av den Svenska Visakademien.

Karl-Gunnar Malm — vissångare, poet och skådespelare. Han gör gärna program med visor av Allan Edwall, Dan Andersson, Evert Taube och Ruben Nilsson. Som berättare övertygar han publiken med skruvade skrönor, alldagliga och surrealistiska på samma gång. 2002 fick han Taubestipendiet av Sällskapet Astri och Evert Taubes vänner.

Kinnekullegården
Fredag 15 oktober, kl 20.00
Entré 100 kr
Restaurangen har öppet från kl 18.00

Läs mer om Götene kommuns kulturprogram

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!