Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Projektgruppen för Lundsbrunns hållbara utveckling arrangerar byadag 26 mars

Vad ska Lundsbrunn vara för en plats i framtiden? Hur ska Lundsbrunn utvecklas och vad behöver hända för att nå den önskade utvecklingen? Hur kan de olika intressenterna på bästa sätt organisera sig för att nå målen? Lördag den 26 mars är det dags för byadag i Lundsbrunn - där vill vi besvara dessa frågor! Byadagen arrangeras genom projektet ”Hållbar platsutveckling i Lundsbrunn”. Stora delar av byn har öppet hus där du kan vandra runt bland olika företag och föreningar.

Foto taget uppifrån på vita byggnader med orange tak. Runt om byggnaden är gröna träd och mark. Stor folkmassa cirkulerar på området.

Klicka för att förstora bilden.

Byadagen har mängder av aktiviteter, öppet hus på företag och möjlighet för alla att både diskutera, komma med förslag på utveckling framöver eller bara uppleva Lundsbrunns bykänsla.

  • Datum: lördag den 26 mars
  • Tid: klockan 10.00-17.00

Byadagen i samverkan

Byadagen arrangeras av projektgruppen för Lundsbrunns hållbara utveckling. Projektet ägs av Lundsbrunns Samhällsförening och drivs i stark samverkan med lokala företag, ideella organisationer och Götene kommun. Projektet finansieras med stöd från Västra Götalandsregionen, Sparbanksstiftelsen och Götene kommun.

Du kan ta del av dagens program på Lundsbrunns bygdegårds hemsida!

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!