Lyssna

Påsklunch vid Källby Träffpunkt med glada gäster

Påsklunch på Träffpunkten i Källby under onsdagen. Runt bordet sitter glada gäster och njuter av kladdkaka med grädde till kaffet efter lunch. Dagen innan var det lika nöjda gäster vid lunch på Lundsbrunns Träffpunkt. Under våren planeras festligheter även i Götene och Hällekis inom Fritid Senior.

Gäster runt matbordet vid Påsklunch på Källby TräffpunktFörstora bilden

Klicka för att förstora bilden.

Fest i vardagen

Att skapa fest i vardagen är uppskattat i alla åldrar. Frivilligverksamheten har ett flertal volontärer som är med som "festfixare" de hjälper gärna till när något extra planeras. Vid denna fest var det Siv och Bosse.

Blandade aktiviteter

Utbudet av aktiviteter för kommunens seniorer är blandat och det finns möjlighet till fler nu när arbetslaget inom Fritid Senior får full bemanning i vår. Nya tips tas vänligen emot. Kom till Träffpunkten med dina förslag så får vi planera vidare tillsammans.

Volontärer

Känner du att du vill ge guldkant till andra medmänniskor och på samma gång berika ditt liv, välkommen att kontakta kommunens Frivilligsamordnare. Vi önskar fler volontärer till aktiviteter för seniorer men också till enskilda hembesök, Väntjänst.

Kontakt

Barbro Hallberg, Frivilligsamordnare
Telefon: 0511-38 62 36
E-post: barbro.hallberg@gotene.se

Vårfester runt om i kommunen

Planeringen är i full gång, musiker är bokade, festfika planerat och undan för undan kommer informationen att spridas.

Fritid Senior

Inom Kultur och Fritid finns ett stort utbud runt om i kommunen, med fokus på målgruppen äldre finns Fritid Senior. Läsa gärna mer om Fritid Senior under Uppleva och göra.

Relaterade sidor

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!