Lyssna

Gammal nyhet
Den här nyheten publicerades och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad klockan .

Nycirkusföreställning med Svalbard Company, Brunnsparken i Lundsbrunn - 29 maj

Publicerad: klockan

Klicka på bilden för att förstora.Förstora bilden

Klicka på bilden för att förstora.

Svalbard Company bjuder på nycirkusföreställning i Brunnsparken i Lundsbrunn. Där kommer vi att få vara med om en cirka 30 minuter lång show, där miljön i parken påverkar det material och berättelserna de har med sig.

Svalbard Company bjuder på nycirkusföreställning i Lundsbrunns Brunnspark! Nycirkuskompaniet Svalbard Company – en grupp som bildades efter studier på Dans– och Cirkushögskolan i Stockholm. Svalbard Company finns i Sverige såväl som att de vill använda hela världen som sin scen. Just nu arbetar de med sin nya föreställning all genius all idiot, som kommer att ha premiär i Prag januari 2016.

I Brunnsparken i Lundsbrunn kommer vi att få vara med om en cirka 30 minuter lång show, där miljön i parken påverkar det material och berättelser de har med sig. Föreställningen ackompanjeras av den engelska musikern Mae Karthauser och hennes piano.

Arbetar utifrån ett starkt patos

Kärlek är en stark känsla och det är denna kraft som binder oss samman. Och inte bara kärleken vi har för varandra, utan också passioner och värderingar som vi delar. Om vi vill att konst ska andas och växa måste vi samarbeta och försöka bryta de bromsande klassificeringar som finns. Vi kommer fortsätta att kämpa för det genom musik, dans, film, teater, poesi, filosofi, och inspiration från naturen; dessa ska ständigt föda och definiera våra projekt. Äventyr är av grundläggande betydelse för oss. Denna värld är här för att utforskas och lära sig av, vi är i ständig jakt på kulturellt utbyte. För i slutändan, är det vad som förde oss samman och håller ihop oss.

På scenen: Santiago Ruiz Albalate, J. Simon Wiborn, Mae Karthauser

Tid och plats

Fredag 29 maj klockan 21.30
Brunnsparken i Lundsbrunn

Mer information

Hemsida: www.svalbardcompany.com (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Svalbard Companys facebooksida (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Var det här informationen du sökte?


För att vi ska kunna hjälpa dig hitta rätt behöver vi kunna kontakta dig.
Hur vill du bli kontaktad?


Tack för att du hjälper oss!